Ομπράντοβιτς: «Κανείς δεν ρωτάει τους παίκτες» (vid)

Ομπράντοβιτς: «Κανείς δεν ρωτάει τους παίκτες» (vid)

Ομπράντοβιτς: «Κανείς δεν ρωτάει τους παίκτες» (vid)
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε τηλεοπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε στους παίκτες και τα πολλά παιχνίδια που δίνουν κάθε σεζόν.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στο ισπανικό κανάλι «TV 3» και μίλησε για πολλά κι ενδιαφέροντα.

Ο Σέρβος προπονητής της Φενέρμπαχτσε αναφέρθηκε και στη διαμάχη της Euroleague με τη FIBA τονίζοντας πως, «κανείς δεν σκέφτεται τους παίκτες. Τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά και δεν έχουν πολλές μέρες ξεκούρασης. Φέτος εμείς παίξαμε 76 αγώνες και 12 ματς προετοιμασίας. Δεν λογαριάζω τους διεθνείς που είχαν αγώνες με την ομάδα της χώρας τους. Δεν είναι καλό για κανέναν τα... παράθυρα της FIBA. Η Euroleague δε σταματά τις υποχρεώσεις της και οφείλουμε να την ακολουθήσουμε. Τι θα συμβεί να ένας παίκτης φύγει για 10 μέρες και τραυματιστεί; Ποιος θα τον πληρώσει; Ποιος; θα τον καλύψει στην ομάδα; Πρέπει να ρωτήσουμε τους ίδιους τους παίκτες. Πάντα είμαι στο πλευρό των παικτών, αυτούς υπερασπίζομαι. Κανείς δεν σκέφτεται τους παίκτες. Ο κόσμος αποκαλεί προδότες όσους δεν πάνε στην εθνική. Γιατί δεν κάνει το ίδιος και με τους NBAers; Αυτοί γιατί εξαιρούνται;».

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Για τη δουλειά του: «Είναι τα πάντα για μένα. Ξυπνάω το πρωί και ανυπομονώ να πάω στο γήπεδο. Σίγουρα ίσως υπάρξει μία μέρα που να μην έχω κέφι, αλλά είμαι προετοιμασμένος για αυτήν».

Για την επόμενη σεζόν: «Θα έχουμε βελτιωμένο ρόστερ. Υπάρχουν και νέα παιδιά που θα παίξουν περισσότερο. Πρέπει αν υπάρχει ισορροπία. Πέρυσι σταθήκαμε τυχεροί γιατί σε κρίσιμα σημεία της χρονιάς δεν είχαμε τραυματίες».

Για την κατάκτηση της Euroleague: «Σίγουρα είναι εντυπωσιακό πως γίναμε η πρώτη τουρκική ομάδα που την κατέκτησε. Δε θα ξεχάσω τα πρόσωπα των Τούρκων που υπήρχαν στην ομάδα λίγα λεπτά μετά το τέλος του τελικού. Πιστεύω πως γαλουχήσαμε νέους φιλάθλους το μπάσκετ».

Για τη χορηγία της Dogus: «Ο ιδιοκτήτης της Dogus είναι οπαδός της Φενέρμπαχτσε και ξέρω πως θέλει να μας βοηθήσει. Τα οικονομικά δεδομένα είναι μεταξύ αυτού και του προέδρου της Φενέρ. Θα έχουμε ένα ικανό μπάτζετ να αντιμετωπίσουμε ισχυρές ομάδες από Ισπανία, Ελλάδα, την Μακάμπι, το Μιλάνο. Αυτό θέλουμε. Να είναι η Φενέρ ομάδα της ευρωπαϊκής ελίτ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.