Απάντησε και στον Ντίβατς η Euroleague (pic)

Gazzetta team
Απάντησε και στον Ντίβατς η Euroleague (pic)
Ο Βλάντε Ντίβατς είχε γράψει μια επιστολή στην οποία ανέφερε το πόσο υπέροχο είναι ένας παίκτης να φοράει το εθνόσημο, αλλά η Euroleague του έκανε μια μικρή... υπενθύμιση.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Βλάντε Ντίβατς στήριξε τα προκριματικά των εθνικών ομάδων μέσω επιστολής και ανέφερε στους παίκτες το μοναδικό συναίσθημα του να φοράει ένας παίκτης το εθνόσημο στο στήθος.

Η Euroleague εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία, εκτός από την «επίθεση» στην FIBA, έδωσε και την απάντησή της στον 49χρονο τζένεραλ μάνατζερ των Κινγκς, «φωτογραφίζοντάς» τον.

«Είναι γνωστό ότι στο παρελθόν πολυάριθμοι παίκτες, Ευρωπαΐοι και μη, έχουν επανειλημμένα αποφασίσει να μην αποδεχθούν τις προσκλήσεις για την εθνική τους ομάδα χωρίς κυρώσεις, συμπεριλαμβανομένων και πρώην παικτών υψηλού επιπέδου, που προσπαθούν να πείσουν σημερινούς παίκτες», αναφέρει απόσπασμα της ανακοίνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.