Αποσύρουν το νούμερο του Ράντολφ οι Γκρίζλις

Αποσύρουν το νούμερο του Ράντολφ οι Γκρίζλις

bet365

Το Νο. 50 του Ζακ Ράντολφ θα αποσύρουν οι Μέμφις Γκρίζλις, για να τιμήσουν τον 35χρονο φόργουορντ.

Μετά από 8 χρόνια στους Γκρίζλις, ο Ζακ Ράντολφ αποχώρησε από την ομάδα του Μέμφις, καθώς υπέγραψε για δύο χρόνια στους Κινγκς.

Όπως ανακοίνωσαν ο τζένεραλ μάνατζερ των «λύκων», Κρις Oυάλας, και ο πρόεδρος, Τζέισον Ουέξλερ, σε γράμμα τους στον 35χρονο φόργουορντ, θα αποσύρουν την φανέλα με το Νο. 50, για να τον τιμήσουν.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Απόσπασμα από το σχετικό γράμμα αναφέρει: «Τα πάντα έχουν να κάνουν με το μπάσκετ, αλλά κάποιες φορές ορισμένα πράγματα είναι πάνω από αυτό. Τα οχτώ χρόνια που πέρασε ο Ζακ στο Μέμφις είναι ξεχωριστά. Ο Ζακ βοήθησε στην εδραίωση του τι σημαίνει να παίζεις για τους Γκρίζλις και βοήθησε την ταυτότητα του συλλόγου στην κοινωνία. Τα εντυπωσιακά του κατορθώματα στο παρκέ μιλούν από μόνα τους. Παρόλο που θα υπάρξει χρόνος να αναγνωρίσετε το αντίκτυπό σας στο Μέμφις, αρχής γενομένης από σήμερα, το Νο. 50 δεν θα φορεθεί ποτέ ξανά από κανένα μέλος των Γκρίζλις»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα