Μπαρτζώκας: «Θέλω να αφοσιωθώ στη δουλειά»

Μπαρτζώκας: «Θέλω να αφοσιωθώ στη δουλειά»

Μπαρτζώκας: «Θέλω να αφοσιωθώ στη δουλειά»

bet365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη συμφωνία με τη Χίμκι, τη συνεργασία του με τον Σβεντ και την επιστροφή του στη Ρωσία.

«Ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον της Χίμκι πριν από περίπου δυο εβδομάδες. Το γεγονός ότι υπέγραψα εδώ αποτελεί μια πολύ καλή κι ενδιαφέρουσα προπονητική εμπειρία. Η δουλειά μου στη Βαρκελώνη ολοκληρώθηκε και η επιστροφή μου στη Ρωσία για μια ομάδα που αγωνίζεται στην EuroLeague έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο.

Έχω μπροστά μου μια νέα πρόκληση, με δεδομένο ότι η Χίμκι είναι ένα μεγάλο κλαμπ, όχι μόνο για τη Ρωσία αλλά και για την Ευρώπη» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος θα κοουτσάρει στην EuroLeague με πέμπτη ομάδα, έπειτα από το Μαρούσι, τον Ολυμπιακό, τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και την Μπαρτσελόνα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως οι μεταγραφές των Μάρκοβιτς, Τζένκινς και Ζούμπκοφ ήταν δικές του επιλογές. «Ήθελα πολύ τον Μάρκοβιτς στην Μπαρτσελόνα όμως η μετακίνησή του δεν υλοποιήθηκε. Ο Τζένκινς είναι ένας παίκτης ομάδας και θα μας βοηθήσει πολύ. Τον είδα πέρσι στην EuroLeague. Σε ό,τι αφορά τον Ζούμπκοφ, δουλέψαμε μαζί στη Λοκομοτίβ, τον ξέρω καλά ως παίκτη και γνωρίζω τι μπορεί να προσφέρει». Παράλληλα κλήθηκε να σχολιάσει τη συνεργασία του με τον Αλεξέι Σβεντ. «Όλοι γνωρίζουν ότι διαθέτει απίστευτο ταλέντο. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το διαπιστώσεις.

Έχει μεγάλο potential, το οποίο είναι απαραίτητο για την ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, το πιο σημαντικό είναι η χημεία».

Ο νέος προπονητής της Χίμκι κατέληξε λέγοντας: «Θα έλθω στη Ρωσία στο άμεσο μέλλον. Θέλω να αφοσιωθώ στη δουλειά μου και να μιλήσω με άλλους προπονητές ώστε να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για τη Χίμκι και την περσινή πορεία της. Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 20 Αυγούστου».

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα