Κοκόσκοφ: «Δεν μπορείς να υποτιμήσεις την Ελλάδα»!

Κοκόσκοφ: «Δεν μπορείς να υποτιμήσεις την Ελλάδα»!

bet365

Η Σλοβενία θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα (3/9) στο Eurobasket και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ κλήθηκε να σχολιάσει τα φαβορί στον όμιλο του Ελσίνκι.

Όπως συνέβη στο EuroBasket 2015, έτσι και φέτος η Σλοβενία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ελλάδα στην α' φάση του τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Φινλανδία.

Προ διετίας, λοιπόν, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε τους Σλοβένους στο Ζάγκρεμπ υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη, επικρατώντας με 83-72 κι έχοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Φέτος η Σλοβενία θέλει τη διάκριση στο 40ό Eurobasket έχοντας στη λίστα της προεπιλογής της τον Λούκα Ντόντσιτς, τον Γκόραν Ντράγιτς και τον Άντονι Ράντολφ ενώ ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ αναφέρθηκε στους στόχους των Σλοβένων και τα φαβορί του ομίλου.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

«Στον όμιλό μας ξεχωρίζει η Γαλλία που είναι ισχυρή. Επίσης, ποτέ δεν μπορείς να υποτιμήσεις την Ελλάδα! Δεν υποτιμάμε κανέναν, όπως επίσης δεν φοβόμαστε κανέναν. Θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι μας για κάθε μπάλα, για κάθε κατοχή. Θα δώσουμε πέντε ματς σε επτά μέρες, επομένως πρέπει να έχουμε βάθος πάγκου. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί. Όλοι οι παίκτες της προεπιλογής είναι υγιείς κι ετοιμοπόλεμοι» εξήγησε σχετικά ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σλοβενίας.

 

Τελευταία Νέα