Η απάντηση του Γκασόλ σε Μπαρτζώκα για Ναβάρο

Η απάντηση του Γκασόλ σε Μπαρτζώκα για Ναβάρο

Η απάντηση του Γκασόλ σε Μπαρτζώκα για Ναβάρο

bet365

Στην παρουσίαση του «Pau Gasol Academy», ο Πάου Γκασόλ αναφέρθηκε και στις τελευταίες δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με δηλώσεις του στην εκπομπή «Pick & Roll» της COSMOTE TV, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, μετά την φετινή του χρονιά στην Μπαρτσελόνα, λέγοντας: «Το πρόβλημα είναι πως ο Ναβάρο είναι στα 37 προς 38. Όταν ο παίκτης είναι στα τελειώματά του, οι προπονητές έχουν πρόβλημα. Ο Σπανούλης δεν ανήκει σε αυτή την κατάσταση. Οι ομάδες που έχουν παίκτες οι οποίοι πρέπει να αποχωρήσουν και δεν το καταλαβαίνουν, έχουν πρόβλημα».

Ο Πάου Γκασόλ ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού, στο περιθώριο της παρουσίασης των ακαδημιών του, και απάντησε: «Ο Χουάν Κάρλος είχε και έχει μια φανταστική καριέρα, αναγνώριση και σεβασμό, είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες, που έχει γράψει ιστορία στο άθλημά μας. Ίσως ο προπονητής (σ.σ. Μπαρτζώκας) δεν ήταν πολύ ικανοποιημένος όπως πήγαν τα πράγματα και είναι η άποψή του. Η άποψη του προπονητή πρέπει να γίνεται σεβαστή. Ο Ναβάρο συνεχίζει να έχει αυτή την... σπίθα, ακόμα κι αν δεν είναι πια τόσο εκρηκτική, και έχει συνεισφέρει πολλά με την ηγεσία του κι είναι μια πολύ δυνατή παρουσία.

Υποθέτω πως ο Ναβάρο δεν θα είναι ικανοποιημένος αν αποχωρήσει μετά από μια σεζόν, η οποία είναι η χειρότερη στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της ομάδας. Μόνο εκείνος ξέρει τι έγινε αυτή την σεζόν, όπως και οι παίκτες. Ελπίζω να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τον Χουάν Κάρλος για όσο το δυνατόν περισσότερο και να μην έχει τραυματισμούς. Νομίζω πως ο Αλόνσο μπορεί να τον χρησιμοποιήσει καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα