Στον Παναθηναϊκό ο Λεκαβίτσιους! (pic & vids)

Στον Παναθηναϊκό ο Λεκαβίτσιους! (pic & vids)

Στον Παναθηναϊκό ο Λεκαβίτσιους! (pic & vids)

bet365

Η Ζαλγκίρις ενημέρωσε ότι ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό αφού η πρώην ομάδα του, Ζαλγκίρις, ενημέρωσε ότι ο Λιθουανός πόιντ γκαρντ αφήνει το Κάουνας για λογαριασμό των νταμπλούχων Ελλάδας!

Οι Λιθουανοί αιφνιδίασαν, πρόλαβαν τον Παναθηναϊκό και ενημέρωσαν ότι ο Λεκαβίτσιους αφήνει την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προκειμένου να φορέσει τα πράσινα και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ.

«Είναι η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου! Δεν ήταν εύκολο να κάνω αυτό το βήμα και να αφήσω το Κάουνας. Οφείλω πάρα πολλά στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τους οπαδούς μας. Ο Τσάβι Πασκουάλ με παρακολουθούσε χρόνια, είχαμε προσωπική επαφή, επομένως αποφάσισα να γύρισω σελίδα στην καριέρα μου» εξήγησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ζαλγκίρις ο Λιθουανός γκαρντ.

«Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να αποχωριστούμε τον Λεκαβίτσιους. Προσπαθήσαμε να τον κρατήσουμε όμως δεν καταφέραμε να ανταγωνιστούμε τον Παναθηναϊκό. Η ελληνική ομάδα τον ήθελε πολύ» τόνισε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής των Λιθουανών, Παούλιους Μοτεγιούνας.

Ο νέος γκαρντ του Παναθηναϊκού μέτρησε φέτος 8.5 πόντους και 3.5 ασίστ στην Euroleague ενώ το «τριφύλλι» έδωσε 100.000 ευρώ στη Ζαλγκίρις για να σπάσει το συμβόλαιό του.

Θυμηθείτε τη μεγάλη εμφάνιση του Λεκαβίτσιους στο ΣΕΦ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα