Ανακοίνωσε Δημητριάδη το Περιστέρι

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Δημητριάδη το Περιστέρι

bet365

Το Περιστέρι ενισχύθηκε με την απόκτηση του Τάσου Δημητριάδη, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α2 με τον Πανιώνιο και θα συνεχίσει την καριέρα του στα δυτικά προάστια.

Αναλυτικά

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του Τάσου Δημητριάδη (34χρ., 2,04μ.).

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας καλύπτει με ευχέρεια και τις δυο θέσεις κοντά στο καλάθι κι είναι εν’ ενεργεία πρωταθλητής της Α2, μιας και την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό κατέκτησε τον τίτλο με την ομάδα του Πανιωνίου.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Στην πορεία των «κυανέρυθρων» προς την κορυφή είχε σημαντική συνεισφορά, αγωνιζόμενος σε 28 αγώνες, όπου μέτρησε 6,7 πόντους και 3,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο γεννημένος το 1982, στην Θεσσαλονίκη, σέντερ/φόργουορντ έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του Ερμή Λαγκάδα, από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του, του Κόροιβου Αμαλιάδας και της Λιβαδειάς και συνδυάζει την ποιότητα με την γνώση της κατηγορίας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΓΣΠ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα gsperisteri.gr του συλλόγου έκανε την πρώτη του δήλωση μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή Νίκο Καραγιάννη και την διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου που με επέλεξαν και με επέλεξαν στην ομάδα τους.

Είναι τιμή μου να φορέσω την ιστορική φανέλα του ΓΣΠ και να αγωνιστώ σε ένα τεράστιο σωματείο. Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, εύχομαι η νέα χρονιά να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί όπως την έχει ο καθένας μας στο μυαλό του και την φαντάζεται, δηλαδή με επιτυχίες και νίκες. Μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα