Εκατοντάδες παιδιά στο Costa Navarino για το «Zisis & friends»! (pics)

Gazzetta team
Εκατοντάδες παιδιά στο Costa Navarino για το «Zisis & friends»! (pics)

bet365

Ο Νίκος Ζήσης είναι το κεντρικό πρόσωπο στο Basketball Camp του «The Westin Resort Costa Navarino» με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών!

To δελτίο Τύπου αναφέρει

Η Costa Navarino, ο πρότυπος αειφόρος προορισμός στη Μεσόγειο, διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά το προπονητικό καμπ για παιδιά ηλικίας από 7 έως 17 ετών, με την ονομασία «Zisis&friends», προσφέροντας σε οικογένειες τον μοναδικό συνδυασμό διακοπών και προπονήσεων με κορυφαίους σταρ του μπάσκετ αλλά και παιδιά των Ακαδημιών του αθλήματος της ευρύτερης περιοχής τη μοναδική εμπειρία να διδαχθούν στη σύγχρονη γηπεδική εγκατάσταση, προδιαγραφών FIBA, που διαθέτει το Navarino Dunes, από τους καλύτερους τα μυστικά του μπάσκετ!

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Στο Basketball Camp «Zisis & Friends» από την αρχή της εβδομάδας έχουν περάσει περισσότερα από 300 παιδιά από συλλόγους των περιοχών Κυπαρισίας, Μεσσήνης, Καλαμάτας, Γαργαλιάνων, Πήλου, τα οποία μαζί με παιδιά που διαμένουν στο «The Westin Resort Costa Navarino» ακολουθούν το εξειδικευμένο πρόγραμμα που έχουν σχεδιάσει με τον Νίκο Ζήση και το εφαρμόζουν με τη βοήθεια των guest stars του camp, Μίλαν Τόμιτς, Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Νίκο Παπανικολόπουλου, οι έμπειροι προπονητές Α1, Θανάσης Γιαπλές και Σταύρος Μυκονιάτης.

Καθημερινά, περίπου 100-120 παιδιά έχουν την ευκαιρία να λάβουν σημαντικές πληροφορίες για τη βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης τους, να προπονηθούν και να διασκεδάσουν παίζουν μπάσκετ με τον πρωταθλητή Γερμανίας με τη Μπάμπεργκ και πρωταθλητή Ευρώπης και δευτεραθλητή κόσμου με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας, Νίκο Ζήση και τους υπόλοιπους καταξιωμένους προπονητές και παίκτες. Το Basketball Camp του «The Westin Resort Costa Navarino», έχει γίνει θεσμός. Κάτι που αποδεικνύεται από τη μεγάλη συμμετοχή, η οποία μέχρι την ολοκλήρωση της εφετινής περιόδου θα ξεπεράσει τα 500 παιδιά!

Costa Navarino:

H Costa Navarino είναι ο διεθνής, αειφόρος προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Μεσόγειο. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία, με όραμα να καθιερωθεί η Μεσσηνία ως τουριστική περιοχή υψηλής ποιότητας και παγκοσμίου φήμης. Περιλαμβάνει διαφορετικές τοποθεσίες, με πολυτελείς εγκαταστάσεις και κατοικίες, συνεδριακά κέντρα, spa διεθνών προδιαγραφών, signature γήπεδα γκολφ καθώς και ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και μοναδικών εμπειριών για ενήλικες και παιδιά. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων, «The Romanos, a Luxury Collection Resort» και «The Westin Resort, Costa Navarino» και το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα, The Dunes Course. Επίσης το Anazoe Spa, ένα κέντρο σπα και θαλασσοθεραπείας 4.000τ.μ., το συνεδριακό κέντρο πολλαπλών χρήσεων House of Events, χώροι ειδικά σχεδιασμένοι για παιδιά, καθώς και πλήθος γαστρονομικών επιλογών, αθλητικών, υπαίθριων και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course. Για περισσότερες πληροφορίες: www.costanavarino.com.

The Westin Resort Costa Navarino:

Το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί ένα από τα δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων του Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, το διεθνή, τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών στη Μεσόγειο. Με θέα στους αμμόλοφους της Dunes Beach και τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, τα 445 δωμάτια και σουίτες του The Westin Resort Costa Navarino, εμπνευσμένα από παλιά Μεσσηνιακά αρχοντικά, ξεπροβάλλουν μέσα από τη φύση και δημιουργούν ένα περιβάλλον αυθεντικής φιλοξενίας. Έχοντας ψηφιστεί ως «Ο καλύτερος οικογενειακός προορισμός» στη Μεσόγειο, μεταξύ των Ευρωπαϊκών Starwood Hotels & Resorts, το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογενειακές αποδράσεις καθώς προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων για τα παιδιά όπως aqua park με νεροτσουλήθρες, παιδική χαρά, πλήρως εξοπλισμένο αθλητικό κέντρο αλλά και δύο ειδικά κέντρα απασχόλησης και φροντίδας για τα παιδιά, το Cocoon και το SandCastle. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Westin Resort Costa Navarino, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.westincostanavarino.com, ή ακολουθήστε μας στο Twitter.

Νίκος Zήσης:

Ο πρωταθλητής Γερμανίας, με τη Μπάμπεργκ, Νίκος Ζήσης πέρυσι ολοκλήρωσε μια λαμπρή καριέρα με την Εθνική Ελλάδας, με συμμετοχή σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της σύγχρονης εποχής της κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2005, το αργυρό στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2006 και το χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ 2009, κι έχει επίσης στεφθεί πρωταθλητής Ευρωλίγκας (ΤΣΣΚΑ, 2008) και πρωταθλητής σε Ελλάδα (ΑΕΚ, 2002), Ιταλία (Μπενετόν, 2008 και Σιένα, 2010, 2011, 2012), Ρωσία (ΤΣΣΚΑ, 2008), Γερμανία (2016 και 2017).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα