Τσόχλας: «Με τιμά η εμπιστοσύνη του ΠΑΟΚ»

Τσόχλας: «Με τιμά η εμπιστοσύνη του ΠΑΟΚ»

Τσόχλας: «Με τιμά η εμπιστοσύνη του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Απόλλωνας Τσόχλας ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε πανευτυχής για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μετά και την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Απόλλωνας Τσόχλας μίλησε στο paokbc.gr και αναφέρθηκε σε όλα όσα περιμένει για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά και αυτά που τον συνδέουν πολύ έντονα πλέον με την ομάδα.

Για την ανανέωση της συνεργασίας: «Η εμπιστοσύνη της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια και ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκε, με τιμά ιδιαίτερα και σαν αθλητή, αλλά και σαν άνθρωπο. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ και συνεχίζω να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας της ομάδας, σε χρόνια δύσκολα, τα οποία όλοι μας ελπίζουμε να γίνουν πιο εύκολα στην πορεία και ο ΠΑΟΚ να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο αγωνιστικά, αλλά και σε όλα τα επίπεδα», σχολίασε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ και πρόσθεσε: «νομίζω ότι έκλεισε ένας πολύ μεγάλος και πολύ ωραίος κύκλος, η ομάδα γυρίζει πλέον σελίδα και από την πλευρά μου περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσουμε την προετοιμασία, να δουλέψουμε με το νέο προπονητή, έναν νέο άνθρωπο, να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Είναι σημαντικό που η ομάδα κάνει προσπάθεια να μεγαλώσει τον ελληνικό κορμό».

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Για τα επόμενα δύο χρόνια και τους στόχους της ομάδας: «Ο στόχος πρέπει να είναι πάντα να πας καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν. Τα δύο πρώτα χρόνια της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ κάναμε εξαιρετική πορεία και είχαμε δύο επιτυχημένες σεζόν, ιδιαίτερα το 2015 πλησιάσαμε πολύ και στο στόχο του Κυπέλλου. Τα δύο επόμενα χρόνια δεν ήταν τόσο καλά. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, να μπούμε ξανά στην τετράδα, να έχουμε μία καλή παρουσία στην Ευρώπη και στο Κύπελλο να δούμε πως θα κάνουμε το καλύτερο. Για όλα αυτά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους μας, επιμονή και υπομονή».

Για το τι αντιπροσωπεύει ο ΠΑΟΚ για τον ίδιο… «Ο ΠΑΟΚ είναι οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν. Είναι αυτοί οι εξαιρετικοί άνθρωποι που είναι στη διοίκηση, είναι οι άνθρωποι που ασχολούνται καθημερινά με την ομάδα, είναι και ο κόσμος. Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια δυναμική, είδαμε σε αρκετές περιπτώσεις πόσο όμορφη μπορεί να είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και αυτό που θέλουμε είναι παρουσιάσουμε καλό μπάσκετ, ελκυστικό και να είναι και ο κόσμος στο γήπεδο, να δούμε όμορφες εικόνες, να απολαμβάνουν το μπάσκετ. Να κάνουμε κι εμείς την δική μας προσπάθεια και να ανταπεξέλθουμε σε όλα αυτά αγωνιστικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα