Σάκοτα: «Υγεία, γεμάτο γήπεδο και τρόπαια»

Σάκοτα: «Υγεία, γεμάτο γήπεδο και τρόπαια»

Σάκοτα: «Υγεία, γεμάτο γήπεδο και τρόπαια»

bet365

Ο Ντούσαν Σάκοτα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ως το 2020 και εξήγησε πως θα συνεχίσει να τιμά τη φανέλα της «Ένωσης» όσο τον κρατάνε τα πόδια του!

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο αρχηγός της ΑΕΚ επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος, που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ για ακόμη τρία χρόνια. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ, πρωτίστως τον κύριο Αγγελόπουλο, τα μέλη της διοίκησης και το προπονητικό επιτελείο, που μου έδειξε και συνεχίζει να μου δείχνει εμπιστοσύνη.

Επίσης, θέλω να πω ξεχωριστά ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι με τον τρόπο τους με στήριζαν και με στηρίζουν, στις καλές αλλά και στις άσχημες στιγμές. Θέλω απλά να τους πω ότι θα τιμώ πάντα τη φανέλα της ΑΕΚ, όπως έκανα και όπως θα συνεχίσω να κάνω όσο με… κρατάνε τα πόδια μου! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, με όνειρο και στόχο πάντα υγεία, γεμάτο γήπεδο, διακρίσεις και τρόπαια για την ομάδα μας»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα