Σημαντική μείωση στην εγγυητική επιταγή για συμμετοχή στην Basket League

Σημαντική μείωση στην εγγυητική επιταγή για συμμετοχή στην Basket League
Με νομοθετική ρύθμιση μειώθηκε το ποσό της εγγυητικής επιταγής για συμμετοχή στην Basket League, από τα 100.000 στα 60.000 ευρώ.
Ύστερα από πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ και σε συνεργασία με το υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη και τον ΠΣΑΚ, ένα πάγιο αίτημα των ΚΑΕ τα τελευταία χρόνια, ικανοποιήθηκε με την ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου στην Βουλή.
Πλέον το κατώτατο ποσό της εγγυητικής επιταγής που είναι υποχρεωμένες να κατατεθούν οι ΚΑΕ για να αποκτήσουν άδεια συμμετοχής στη Basket League μειώθηκε από τις 100.000 ευρώ στις 60.000 και παράλληλα μειώθηκε από το 25% σε 5% το ποσοστό επί του συνόλου του μπάτζετ που πρέπει να καλύπτεται από την εγγυητική επιταγή.
Οι αλλαγές στις νομοθετικές ρυθμίσεις για την εγγυητική επιταγή αναμένεται να δώσουν την δυνατότητα επιπλέον σημαντικής ρευστότητας στις ΚΑΕ που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα