Το «ευχαριστώ» του Σλούκα στον Γιαννάκη και η δήλωση για τη παραμονή στη Φενέρ (pic)

Gazzetta team
Το «ευχαριστώ» του Σλούκα στον Γιαννάκη και η δήλωση για τη παραμονή στη Φενέρ (pic)

bet365

Ο Κώστας Σλούκας φιλοξενήθηκε στο camp του Παναγιώτη Γιαννάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος της «Giannakis Academy» το απόγευμα της Τρίτης στην Χαλκιδική. Τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, να φωτογραφηθούν και να πάρουν συνέντευξη στον διεθνή γκαρντ και προσφάτως πρωταθλητή Ευρώπης με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Ο Σλούκας συνομίλησε στους νεαρούς αθλητές και μοιράστηκε μυστικά και προσωπικές εμπειρίες που τον έφεραν στην κορυφή της Ευρώπης. Παρότι προειδοποίησε ότι «δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ» απάντησε με όρεξη και μεγάλη διάθεση στα καυτά ερωτήματα των παιδιών, που κυμάνθηκαν από θέματα προπόνησης και διατροφής, ως και τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει.

Ο διεθνής γκαρντ τόνισε τη σημασία της σκληρής προπόνησης, αλλά και της σωστής διατροφής. Μάλιστα η πρώτη κουβέντα που ανέφερε στον οικοδεσπότη, Παναγιώτη Γιαννάκη, ήταν «είδες κόουτς αδυνάτισα». Από τη μεριά του ο έμπειρος προπονητής παρουσιάζοντας τον Κώστα Σλούκα στους μαθητές της Ακαδημίας εξήγησε ότι: «ο Κώστας ήταν παλαιότερα όπως είσαστε εσείς τώρα και μέσα από τη σκληρή δουλειά κατάφερε να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης».

Από τη μεριά του ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε και της Εθνικής ομάδας υπογράμμισε ότι: «Αυτά που κατάφερα τα χρωστάω στον πρώτο άνθρωπο που με εμπιστεύτηκε, τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Με εμπιστεύτηκε και κατάφερε να μου δείξει πως μπορώ να υλοποιήσω κάτι που ως τότε ήταν μόνο όνειρο για μένα». Και συνέχισε λέγοντας ότι «ήμουν κι εγώ στη θέση σας κάποτε. Αυτές οι προσπάθειες είναι πολύ σημαντικές γιατί βοηθούν τα παιδιά να έρθουν κοντά στο άθλημα».

Όταν ρωτήθηκε για τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει απάντησε χωρίς πολλή σκέψη: «Με βοήθησε πάρα πολύ να βελτιωθώ το γεγονός ότι στην προπόνηση μάρκαρα τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος προπονείται πολύ σκληρά. Αυτός με μύησε στην σκληρή και συγκεντρωμένη προπόνηση».

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την παραμονή του στη Φενέρμπαχτσε λέγοντας ότι «ήθελα να μείνω. Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Είχα εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με στήριξε πολλή ο κόσμος».

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Σλούκα, αναφέρθηκε και στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Μίσσα, στέλνοντας το δικό του μήνυμα: «Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου, γιατί η Εθνική ομάδα είναι υπεράνω όλων. Όλοι πρέπει να συμπαρασταθούμε σ' αυτή την προσπάθεια. Πρέπει να τους αφήσουμε να δουλέψουν και να τους συμπαρασταθούμε για να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Το ταλέντο το έχουμε. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια επιτυχία για να ανακτήσουμε την αισιοδοξία και την πίστη για την ομάδα που όλοι αγαπάμε».

Να σημειωθεί ότι η δεύτερη περίοδος της «Giannakis Academy» ολοκληρώνεται στις 29 Ιουνίου και συνεχίζεται, αυτή τη φορά στην Αθήνα (στις εγκαταστάσεις του κολεγίου Αθηνών) στις 6-12 Ιουλίου και στις 13-19 Ιουλίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα