Επίσημο: Γκέιμπριελ τριετίας στον Παναθηναϊκό!

Επίσημο: Γκέιμπριελ τριετίας στον Παναθηναϊκό!

Γιώργος Κούβαρης
Επίσημο: Γκέιμπριελ τριετίας στον Παναθηναϊκό!

bet365

O Κένι Γκέιμπριελ θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Πορτογαλία – Χιλή (21+).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κένι Γκάμπριελ για τρία ακόμη χρόνια (1+1+1).

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Αμερικάνος φόργουορντ τόνισε στο paobc.gr:«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό, καθώς ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ.

Πέρσι είχαμε μια εξαιρετική χρονιά, η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αγαπώ την Ελλάδα, αγαπώ την ομάδα αλλά και τους φιλάθλους μας. Είναι καταπληκτικοί! Τους κάναμε πολύ χαρούμενους στο τέλος της σεζόν με το πρωτάθλημα και μας το ανταπέδωσαν με την αγάπη που μας έδειξαν ακολούθως με την υποδοχή στο ΟΑΚΑ και την παρουσία τους στη φιέστα».

Κλείνοντας, ο Κένι Γκάμπριελ, σημείωσε: «Ανυπομονώ να επιστρέψω για να ξεκινήσουμε πάλι τη δουλειά και ζήσουμε ανάλογες στιγμές... Αποτελεί μεγάλη τιμή να σε εμπιστεύεται ένας τόσο σπουδαίος σύλλογος όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα ώστε να δικαιώσω τον κόουτς και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα