Κινδυνεύει να χάσει τους τίτλους του 2015 η Ρεάλ!

Κινδυνεύει να χάσει τους τίτλους του 2015 η Ρεάλ!

Κινδυνεύει να χάσει τους τίτλους του 2015 η Ρεάλ!

bet365

Ο Μάρκους Σλότερ πέρασε στην αντεπίθεση και πλέον κατηγορεί τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι του έδωσε πλαστό διαβατήριο ώστε να αγωνίζεται σαν κοινοτικός!

Η υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων στην ισπανική λίγκα τρέχει από τον Ιανουάριο του 2016, όταν ο Άντι Πάνκο και ο Μάρκους Σλότερ κατηγορήθηκαν ότι αγωνίζονταν παράνομα σαν κοινοτικοί κατά τη θητεία τους στη Φουενλαμπράδα (2013-15) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (2012-15).

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Όπως αποδείχθηκε, τα διαβατήριά τους από την Ισημερινή Γουινέα ήταν πλαστά ενώ δημοσίευμα της El Indepentiente αναφέρει ότι ο Σλότερ παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου το παράτυπο της υπόθεσης, κατηγορώντας ωστόσο την πρώην ομάδα του ότι του έδωσε πλαστό διαβατήριο που του επέτρεψε να παίξει στο Copa del Rey και σε 13 ματς τη σεζόν 2014-15.

Πρόσθεσε, δε, ότι χρειάστηκε να πληρώσει 35.000 ευρώ στον εκπρόσωπό του, Χουλιάν Αράντα προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία, εξηγώντας ότι το διαβατήριο έφτασε στα χέρια του από άνθρωπο της Ρεάλ! Όπως μάλιστα αναφέρουν ισπανικά μέσα, πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης κινδυνεύει να χάσει τους τίτλους που κατέκτησε εκείνη τη χρονιά (σ.σ. double στην Ισπανία) εφόσον οι ισχυρισμοί του Αμερικανού είναι αληθινοί.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα