Από τους «αιώνιους» η ενίσχυση του επιτελείου της Εθνικής

Από τους «αιώνιους» η ενίσχυση του επιτελείου της Εθνικής

Gazzetta team
Από τους «αιώνιους» η ενίσχυση του επιτελείου της Εθνικής

bet365

Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος και ο Βασίλης Γεραγωτέλλης αναμένεται να πλαισιώσουν τον Κώστα Μίσσα στο τεχνικό τιμ της Εθνικής Ανδρών.

Ο Κώστας Μίσσας επιστρατεύτηκε για να κοουτσάρει την Εθνική Ανδρών αρχής γενομένης από το προσεχές Eurobasket, εξηγώντας στις πρώτες δηλώσεις του πως «πιάνουμε αμέσως δουλειά και τις επόμενες ημέρες, αφού υπάρξουν κάποιες τελικές επαφές, θα γνωστοποιηθούν επίσημα οι συνεργάτες που θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο, όπως φυσικά και οι παίκτες που θα κληθούν για την προετοιμασία».

Νωρίτερα ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γυναικών, Τζώρτζης Δικαιουλάκος, αρνήθηκε ευγενικά την πρόσκληση του Κώστα Μίσσα ο οποίος αναμένεται να πλαισιωθεί με τους βοηθούς προπονητές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος και ο ασίσταντ κόουτς του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Βασίλης Γεραγωτέλλης, ο οποίος βρίσκεται στο σταφ της Εθνικής από το 2014, αναμένεται να συνεργαστούν με τον Μίσσα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

 

Τελευταία Νέα