Η ατάκα του Αντετοκούνμπο στο gazzetta.gr για το βραβείο!

Η ατάκα του Αντετοκούνμπο στο gazzetta.gr για το βραβείο!

Η ατάκα του Αντετοκούνμπο στο gazzetta.gr για το βραβείο!

bet365

Ο νέος πιο βελτιωμένος παίκτης του ΝΒΑ σχολιάζει στο gazzetta.gr την βράβευσή του μετά από μία χρονιά-«όνειρο» στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και παραδέχεται ότι στιγμιαία αισθάνθηκε την επιθυμία να... διακτινιστεί στη Νέα Υόρκη και να βραβευτεί από τον Νοβίτσκι!

Δίχως αμφιβολία, ήταν το όνομα που «έκλεψε την παράσταση» στην τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων του ΝΒΑ, που φέτος διοργανώθηκε σαν ξεχωριστό event στη Νέα Υόρκη. Όπως αναμενόταν, το «ελληνικό θεριό» των Μπακς αναδείχτηκε πιο βελτιωμένος παίκτης του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου (με 267 πόντους διαφορά από τον 2ο της σχετικής λίστας, Νίκολα Γιόκιτς), συμπεριελήφθη στην 2η καλύτερη αμυντική πεντάδα, ενώ το επιστέγασμα της χρονιάς-όνειρο για τον 22χρονο Έλληνα διεθνή φόργουορντ, είναι ότι το 4ο καλοκαίρι της καριέρας του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τον βρήκε στο Top-10 του... «άλλου πλανήτη» του αθλήματος!

Ο λόγος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην εκδήλωση στο «Μεγάλο Μήλο», αλλά παρακολούθησε μέσω youtube την στιγμή που ο Ντιρκ Νοβίτσκι παρουσίασε το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της σεζόν, προφέροντας με μεγάλη άνεση (λες και το ήξερε πριν ανοίξει τον φάκελο) το όνομά του...

Το gazzetta.gr τον συνάντησε στο περιθώριο της παρουσίασης της συνεργασίας του με την Aegean, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και είχε την ευκαιρία να καταγράψει τα συναισθήματά του για την μεγαλύτερη ατομική διάκριση στα 4 χρόνια που αγωνίζεται στο ΝΒΑ. «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό το βραβείο συνιστά μεγάλη τιμή κι ακόμη μεγαλύτερη επιβράβευση για τις αμέτρητες ώρες σκληρής δουλειάς που έχω ξοδέψει στο γήπεδο, μόνος μου αλλά και με τους συμπαίκτες μου. Από το λίγο που παρακολούθησα στο διαδίκτυο, ήταν μία πολύ όμορφη τελετή και παρ' ότι εδώ και καιρό, είχα εξοικειωθεί με την ιδέα ότι δεν θα ήμουν παρών, δεν σου κρύβω ότι για μία στιγμή, θα ήθελα να ήμουν εκεί και να παραλάβω το βραβείο από τον Ντιρκ!», μας είπε αρχικά ο Γιάννης κατά τη διάρκεια ενός άτυπου... time-out από το αδιάκοπο pressing δεκάδων θαυμαστών για μία φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο με τον πρωταγωνιστή της εκπληκτικής διαφήμισης του εθνικού αερομεταφορέα.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

«Ο Νοβίτσκι είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους παίκτες όλων των εποχών που έπαιξαν ποτέ στο ΝΒΑ και για όλους εμάς τους νεότερους που μπήκαμε σ' αυτόν τον μαγικό κόσμο, είναι ένας φωτεινός “φάρος”. Ένα παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο για όσα έχει καταφέρει μέσα στο γήπεδο αλλά και για το σεβασμό που έχει κερδίσει με τη συνολική του παρουσία, σε μία πολύ απαιτητική λίγκα. Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από το καλοκαίρι που σαν 16χρονο παιδί, τον έβλεπα να αναδεικνύεται MVP των τελικών και να κατακτά το πρωτάθλημα με τους Μάβερικς, οπότε καταλαβαίνεις πόσο ξεχωριστό συναίσθημα θα ήταν για μένα να βραβεύομαι από τον μεγάλο Ντιρκ! Από 'κει και πέρα, πάμε για άλλα... Ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και σημαντικότερους στόχους!», υπερθεμάτισε ο ηγέτης των «ελαφιών» που θα ηγηθεί της προσπάθειας της Εθνικής ομάδας για μία επιτυχημένη πορεία στο Ευρωμπάσκετ του 2017.

 

NBA Τελευταία Νέα