Γιαννακόπουλος και Σκινδήλιας τα είπαν με την Euroleague

Γιαννακόπουλος και Σκινδήλιας τα είπαν με την Euroleague
Γιώργος Σκινδήλιας και Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκπροσώπησαν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο μίτινγκ με την Euroleague στη Γαλλία.

Στο πλαίσιο της βελτίωσης του θεσμού η Euroleague συνάντησε και ισχυρά διοικητικά στελέχη ομάδων με τα οποία συζήτησε για το μέλλον της διοργάνωσης και τα προβλήματα που διέκριναν.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιώργος Σκινδήλιας και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκαν στη Γαλλία για τη συγκεκριμένη συνάντηση και εξέφρασαν τις απόψεις τους.

Οι διοικούντες των ομάδων της Euroleague είχαν αρκετές ιδέες μεταξύ των οποίων πρότειναν να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο οι σχέσεις μεταξύ των ομάδων με τους διοικούντες της Euroleague. Ακόμη πρότειναν τρόπους για αύξηση των εμπορικών εσόδων ενώ τόνισαν την ανάγκη να προσελκύσουν ακόμη περισσότερο κοινό στις μικρές ηλικίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.