Οι καλύτεροι της χρονιάς στο ΝΒΑ (pics & vids)

Φώτης Καρακούσης
Οι καλύτεροι της χρονιάς στο ΝΒΑ (pics & vids)

bet365

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίρνει το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη και τον Ράσελ Ουέστμπρουκ του πολυτιμότερου γιόρτασε σήμερα στη Νέα Υόρκη το NBA. Ο Μάικ Ντ' Αντόνι καλύτερος προπονητής και ο Μπρόγκντον καλύτερος ρούκι.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Σε μια βραδιά αντάξια του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου, δόθηκαν στη Νέα Υόρκη τα φετινά βραβεία για τους καλύτερους της χρονιάς που πέρασε. MVP αναδείχθηκε όπως ήταν λογικό άλλωστε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, καθώς ο άνθρωπος κατάφερε να τελειώσει την χρονιά με triple double στατιστικά και να φτάσει συνολικά τα 42 σπάζοντας το μυθικό ρεκόρ του Όσκαρ Ρόμπερτσον.

Την παράσταση βέβαια έκλεψε και ας μην ήταν εκεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που πήρε το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη. Αναλυτικά τα φετινά βραβεία έχουν ως εξής.

Πολυτιμότερος της χρονιάς

Ράσελ Ουέστμπρουκ. Κέρδισε τους Τζέιμς Χάρντεν, Κάουι Λέοναρντ

Πιο βελτιωμένος παίκτης

Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ξεπέρασε τους Ρούντι Γκομπέρτ, Νίκολα Τζόκιτς

Καλύτερος αμυντικός

Ντράιμοντ Γκριν: Κέρδισε τους Ρούντι Γκομπέρτ, Κάουι Λέοναρντ

Προπονητής της χρονιάς

Μάικ Ντ' Αντόνι. Επικράτησε των Γκρεγκ Πόποβιτς, Έρικ Σποέλστρα

Καλύτερος 6ος παίκτης

Έρικ Γκόρντον. Νίκησε τους Αντρέ Ιγκουντάλα, Λου Ουίλιαμς

Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος

Μάλκολμ Μπρόγκντον. Επικράτησε των Τζόελ Έμπιντ, Ντάριο Σάριτς

Και καλύτερος συμπαίκτης ο Ντιρκ Νοβίτσκι

Παράγοντας της Χρονιάς ο Μπομπ Μάγιερς των Ουόριορς

NBA Hustle Award για τον Ολατρικ Μπέβερλι των Ρόκετς

ΝΒΑ Sportsmanship Award για τον Κέμπα Ουόκερ των Χόρνετς

NBA Lifetime Achievement Award για τον θρυλικό Μπιλ Ράσελ

Φέτος για πρώτη χρονιά δόθηκαν και... ειδικά βραβεία.

Το «Sager Strong», στην μνήμη του δημοσιογράφου Γκρεγκ Σέιγκερ, πήρε ο αντιπρόεδρος των Σπερς, Μόντι Ουίλιαμς, για το ήθος του.

Το «Καλύτερο Κάρφωμα» ανήκε στον Βίκτορ Ολαντίπο, η κορυφαία στιγμή στα playoffs ήταν το τρίποντο του Κέβιν Ντουράντ στο φινάλε του τρίτου τελικού με τους Καβαλίερς, η καλύτερη εμφάνιση της σεζόν ήταν αυτή του Κλέι Τόμπσον με τους 60 πόντους κόντρα στους Πέισερς.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, πέρα από το βραβείο του MVP, πήρε κι αυτά του καλύτερου buzzer beater κόντρα στους Νάγκετς, αλλά και αυτό του καλύτερου στυλ!

Η καλύτερη τάπα ήταν αυτή του Καουάι Λέοναρντ, η καλύτερη ασίστ πήγε στην συνεργασία των Κάρι - Γκριν - Ντουράντ, το Fair Play στον Κεμπά Ουόκερ και αυτό της Κοινωνικής Δράσης στον Αζάια Τόμας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα