Τα ευχαριστώ του Greek Freak στους Έλληνες (vid)

Τα ευχαριστώ του Greek Freak στους Έλληνες (vid)

Φώτης Καρακούσης
Τα ευχαριστώ του Greek Freak στους Έλληνες (vid)

bet365

Ο Γιάνναρος δεν βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να παραλάβει το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη και μέσω βίντεο ευχαρίστησε τους πάντες για την τεράστια αυτή επιτυχία του.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο άνθρωπος δεν έχει ταβάνι, δεν έχει ουρανό και δεν σταματά να γράφει ιστορία με τελευταία αυτή του μοναδικού παίκτη των Μπακς που βγαίνει πιο βελτιωμένος σε μια χρονιά. Ο Γιάνναρος δεν ήταν Νέα Υόρκη για να παραλάβει το βραβείο του καθώς βρίσκεται στην χώρα μας, αλλά με μήνυμά του ευχαρίστησε τους Έλληνες για την στήριξή τους και φυσικά την οικογένειά του. Αναλυτικά ανέφερε: «Θα ήθελα πρώτα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα βρισκόμουν εδώ τώρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο της ομάδας που κάνει καλύτερο εμένα και την ομάδα και συνεχίζει να με πιέζει να βελτιώνομαι. Τους φιλάθλους, Έλληνες και αυτών των Μπακς. Ήταν μία τρομερή σεζόν και είχα τρομερή στήριξη από εσάς. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την στήριξή της γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει όλα αυτά. Τον Θεό. Όλα τα οφείλω σε αυτόν. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει σπουδαία πράγματα και να φέρω ένα πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα