Η αλλαγή που θέλει να δει ο Καλιπάρι στο draft του ΝΒΑ

Η αλλαγή που θέλει να δει ο Καλιπάρι στο draft του ΝΒΑ

bet365

Για την αλλαγή που θα ήθελε να δει όσον αφορά την επιλογή των παικτών στο draft από τις ομάδες του ΝΒΑ μίλησε ο Τζον Καλιπάρι.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Την πεποίθηση πως το ΝΒΑ θα μπορούσε να ακολουθήσει έναν κανόνα που υπάρχει και στο μπέιζμπολ, εξέφρασε ο Τζον Καλιπάρι.

Ο πρώην βοηθός προπονητή των Σίξερς και νυν του Κολεγίου Κεντάκι, υποστήριξε πως το ΝΒΑ θα μπορούσε να διαλέγει παίκτες για το draft από το Λύκειο ακόμα - χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν για να φτάσουν στο κολέγιο - αρκεί να τους πληρώνουν όσο αξίζουν.

«Θα ήμουν εντάξει με τον κανόνα αυτό που υπάρχει στο μπέιζμπολ, αρκεί να πηγαίνουν απευθείας στο ΝΒΑ, να τους πληρώνουν όσο αξίζουν και μετά είναι στο χέρι των ομάδων να φροντίζουν αυτά τα παιδιά. Πολύ σπάνια μιλώ και για το NCAA, αλλά σε αυτή την περίπτωση βοηθά τα παιδιά να τα πηγαίνουν καλύτερα στις σπουδές τους, για να κάνουν το καλύτερο για τον εαυτό τους. Φέτος, το NCAA είχε τον μεγαλύτερο αριθμό Αφροαμερικανών αποφοίτων από ποτέ», είπε ο Καλιπάρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα