«Πικρία για το μετάλλιο, απόλυτη ικανοποίηση το Παγκόσμιο» (gTV)

«Πικρία για το μετάλλιο, απόλυτη ικανοποίηση το Παγκόσμιο» (gTV)

Βασίλης Τσίγκας
«Πικρία για το μετάλλιο, απόλυτη ικανοποίηση το Παγκόσμιο» (gTV)

bet365

Αγγελική Νικολοπούλου και Άρτεμις Σπανού μίλησαν στην κάμερα του gazzetta για την ενθουσιώδη υποδοχή στο «Ελ. Βενιζέλος», τα συναισθήματα για το μετάλλιο που... δεν ήρθε και την πρόκριση στο Παγκόσμιο, ενώ ευχήθηκαν να μην είναι πρόσκαιρη αυτή η δημοσιότητα της επιτυχίας τους.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Με το χαμόγελο... ζωγραφισμένο στο πρόσωπο όλων των παικτριών και του επιτελείου της Εθνικής Γυναικών, οι «επίσημες αγαπημένες» έφτασαν στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 19:00 και αποθεώθηκαν θερμά από όσους βρέθηκαν στην αίθουσα αναμονής.

Άπαντες συνεχάρησαν τα κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά για όσα κατάφεραν στο Eurobasket της Τσεχίας, από όπου εξασφάλισαν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2018, και εκείνες απαντούσαν με ένα ζεστό «σας ευχαριστούμε», υπογράφοντας αυτόγραφα και βγάζοντας φωτογραφίες με όσους το ζητούσαν.

Οι Αγγελική Νικολοπούλου και Άρτεμις Σπανού μίλησαν στην κάμερα του gazzetta για τα συναισθήματά τους, με την άφιξή τους στην Αθήνα.

Η νέα πλέον γκαρντ του Ολυμπιακού ανέφερε αρχικά: «Όπως λέμε και ξαναλέμε μετά την πρόκρισή μας στην τετράδα, όλο αυτό που ζούμε είναι ένα όνειρο! Δεν περιμέναμε να φτάσουμε ως εδώ, αλλά το ελπίζαμε. Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι τώρα. Δεν έχουμε λόγια για να το περιγράψουμε. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι γίνεται. Τώρα γυρίσαμε, θα δούμε τους δικούς μας και θα ηρεμήσουμε, να δούμε τι γίνεται».

Για το αν έμεινε μια πικρία που η ομάδα βρισκόταν μια... ανάσα από το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία της: «Μια πικρία την έχουμε η αλήθεια είναι, αλλά σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο δεν μπορεί να σταματήσει όλο αυτό που ζούμε. Όλο αυτό που έχουμε κάνει είναι κάτι μεγάλο για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ κι ελπίζουμε να το συνεχίσουμε, τώρα που το αρχίσαμε όλο αυτό».

Για τα προσωνύμια που έχει αποδώσει ο κόσμος στις παίκτριες τύπου «Εβίνα Μάτση: θηλυκός Γκάλης, Σπανού - Σπανούλης», είπε χαμογελαστά: «Ο καθένας ό,τι θέλει θα πει. Τιμή μας η αλήθεια είναι. Είναι πρωτόγνωρα πράγματα αυτά για όλους. Μακάρι να συνεχιστούν και σας ευχαριστούμε που ήσασταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα».

Για το αν πλέον θα περιμένουν να περάσει γρήγορα η σεζόν που έρχεται, για να βρεθούν όλες μαζί το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο: «Η επίτευξη του στόχου αυτού είναι ονειρική για την κάθε παίκτρια. Το σκεφτόμαστε από την πρώτη στιγμή. Είναι η απόλυτη ικανοποίηση»!

Για το αν ανυπομονεί για την νέα σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού: «Ναι, ανυπομονώ πολύ»!

Από την πλευρά της η 24χρονη σέντερ της Τζιρόνα δήλωσε για το στιγμιότυπο που δάκρυσε στο ματς με το Βέλγιο: «Εννοείται πως δεν χρειάζονται δάκρυα. Καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο για εμάς, για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ, για την χώρα μας. Ήταν μια στιγμή έντονη, γιατί θέλαμε πολύ ένα μετάλλιο, μιας και φτάσαμε εκεί, οπότε ήταν δάκρυα λύπης. Αλλά δεν υπήρχε λόγος. Ήταν κάτι της στιγμής».

Για το αν έχει μείνει περισσότερο το παράπονο για το μετάλλιο ή η γλύκα για το Παγκόσμιο: «Η γλύκα! Περάσαμε στο Παγκόσμιο, είναι μια τεράστια επιτυχία! Μπήκαμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, το οποίο δεν περίμενε καμία και κανείς δεν σκεφτόταν ότι μπορεί να γίνει, πριν φύγουμε από εδώ και πάμε Πράγα. Αυτό θα μείνει στο τέλος».

Για την υποδοχή στο αεροδρόμιο: «Η αλήθεια είναι ότι λέγαμε πως θα έχουμε υποδοχή, αλλά δεν το περίμενα έτσι! Με συγκίνησε... Ήρθαν πολλά παιδιά, πολλοί δημοσιογράφοι, πολλοί γονείς, συγγενείς, αλλά και άνθρωποι που απλά μας έβλεπαν, οπότε χαρήκαμε πάρα πολύ γι' αυτό και τους ευχαριστούμε».

Για το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ: «Μακάρι, με την επιτυχία που έγινε να μείνουμε στο προσκήνιο και να έχουμε κι άλλες επιτυχίες για να μπορέσουμε να έχουμε κι άλλους ανθρώπους μαζί μας».

Για το πόσο ανυπομονεί για το επόμενο καλοκαίρι: «Εννοείται, Παγκόσμιο! Δεν καταλαβαίνουμε»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα