Πρίντεζης: «Υπόθεση και των Αγγελόπουλων η γρήγορη ανανέωσή μου»

Πρίντεζης: «Υπόθεση και των Αγγελόπουλων η γρήγορη ανανέωσή μου»

Πρίντεζης: «Υπόθεση και των Αγγελόπουλων η γρήγορη ανανέωσή μου»
Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, στις διακοπές και στο LGAegeanball που έρχεται.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στον «Sport fm» για πολλά κι ενδιαφέροντα θέματα. Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε τη γρήγορη διαπραγμάτευση με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, το LGAegeanball και την πορεία της εθνικής Γυναικών.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός ότι η πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό κράτησε λίγα λεπτά:

«Ειλικρινά δε κράταγα χρόνο, αλλά είναι αλήθεια πως ήταν πολύ λίγος ο χρόνος που μιλήσαμε γι’ αυτό (σ.σ. γέλια). Αυτό όμως δεν οφείλεται μόνο σε εμένα και κακώς έχει περάσει έτσι προς τα έξω, αλλά και στους προέδρους, με τους οποίους η κουβέντα ήταν πάρα πολύ καλή».

Για τις διακοπές του και την αναγκαία γι’ αυτόν ξεκούραση από την κοπιαστική σεζόν:

«Πραγματικά αν εξαιρέσουμε ένα τετραήμερο τουρ που έκανα στα νησιά με τους φίλους μου από την ομάδα, το πρόγραμμα είναι πολύ διαφορετικό από τις άλλες χρονιές. Δώδεκα η ώρα ύπνος, εννιά το πρωί ξυπνάω, κάνω το μπάνιο μου, το μεσημέρι κοιμάμαι ξανά και το βράδυ μία φορά ανά δύο-τρεις ημέρες κατεβαίνω για μία βόλτα στη χώρα της Σύρου. Έτσι όπως είναι το πράγμα φέτος βέβαια, δε με παίρνει αλλιώς…».

Για την προσεχή επιστροφή του στην Εθνική ομάδα για το Eurobasket:

«Περιμένω όπως σε όλα τα Eurobasket μία δύσκολη διοργάνωση. Είναι χαρά μου να είμαι στην ομάδα, θέλω να είμαι εκεί, ξεκουράζομαι για να δω πως θα είμαι εκείνη τη περίοδο για να πω και το τελικό «ok». Έχω και μία γυναίκα που έχει μία κοιλιά… τούρλα, όποτε θα δούμε. Το πάμε σιγά-σιγά».

-την επιτυχία της Εθνικής γυναικών στο Eurobasket:

«Ήταν τρομερή η πορεία τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ξέρω πως νιώθουν που για… λίγο δεν κατάφεραν να πάρουν ένα μετάλλιο. Πραγματικά είναι τεράστια η προσπάθεια που έκαναν και δε χρειάζεται να νιώθουν άσχημα. Τους αξίζουν πολλά μπράβο».

Για το 2ο LGAegeanBall Festival στην Σύρο, την ανταπόκριση του κόσμου και το τι να περιμένουμε φέτος:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Πέρυσι σαν… πρωτάρηδες στη διοργάνωση κάναμε κάποια λάθη, φέτος είμαστε πιο οργανωμένοι σε πολλά θέματα. Θα είναι περισσότερος ο κόσμος που θα μπορέσει να το απολαύσει, καθώς οι κερκίδες θα είναι ακόμα μεγαλύτερες κατά 500 τουλάχιστον άτομα σε σχέση με τα 1200 πέρυσι, οι συμμετοχές των ομάδων είναι περισσότερες, ενώ έχουμε και περισσότερους παίκτες από το εξωτερικό, ενώ περιμένω και άλλους που πιστεύω πως θα μου πουν το τελικό “ok”. Θα έρθουν σίγουρα οι Μπογκντάνοβιτς, Χάινς και Σλούκας και από τα παιδιά που αγωνίζονται στην Ελλάδα, είναι μεταξύ άλλων ο Μπουρούσης, ο Παπανικολάου, ο Παπαπέτρου, ο Μάντζαρης, ο Αγραβάνης, ο Τσόχλας. Περιμένω μέχρι τη τελευταία στιγμή και τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, αλλά και τον Δημήτρη Διαμαντίδη».

Για τον φιλανθρωπικό σκοπό του τουρνουά:

«Πάντα ο σκοπός από την αρχή ήταν το τουρνουά να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα χρήματα που μαζεύτηκα πέρυσι έχουν καθυστερήσει να πάνε στα ιδρύματα βέβαια και τους ζητάμε συγγνώμη, αλλά υπάρχουν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα λόγω της εμπλοκής του Δήμου. Φέτος τα λύσαμε όλα αυτά και θα τακτοποιηθούν πολύ πιο γρήγορα. Εκτός από τα ιδρύματα που θα βοηθήσουμε φέτος, έχουμε σκοπό να ολοκληρωθεί η συντήρηση του κλειστού της Ερμούπολης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα