«Φτάσαμε να λέμε Ντουράντ-ΛεΜπρόν» και η... υπενθύμιση του Παπαλουκά!

«Φτάσαμε να λέμε Ντουράντ-ΛεΜπρόν» και η... υπενθύμιση του Παπαλουκά!

bet365

Γιάννης και Θανάσης έστειλαν για ακόμα μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα κατά των διακρίσεων και υπέρ της ισότητας, ενώ αστειεύτηκαν με την Εθνική 2005 για την ομάδα της Αμερικής.

Κατά την διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου για το «Antetokounbros Event», Γιάννης και Θανάσης φρόντισαν να υπενθυμίσουν για πολλοστή φορά πως «όλοι είναι αδέρφια»!

Ο Giannis είπε αρχικά: «Να ευχαριστήσω τα παιδιά που ήρθαν να παίξουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και τους φίλους μου που άφησαν ότι κάνουν για να έρθουν στο event. Και τον Χάινς και τον Σερμαντίνι που άφησαν τις διακοπές τους. Και τον κόσμο που ήρθε εδώ. Είμαστε όλοι αδέρφια και αυτό που θέλουμε να περάσουμε στον κόσμο! Έτσι μεγαλώσαμε και αυτό θέλουμε να περάσουμε. Ξεκινήσαμε το event πριν 4 χρόνια, το κάναμε στα Σεπόλια κι όσο περνούσε ο καιρός έγινε πιο επίσημο. Μας βοήθησε ο Παπαλουκάς και οι χορηγοί και όλοι. Μαζί ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί.»

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Την σκυτάλη πήρε ο αδερφός του: «Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο για να συμμεριστεί αυτό που λέμε. Ανεξάρτητα αν παίζεις σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ευρωλίγκα ή ΝΒΑ, αν είσαι μεγάλος ή μικρός. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Να ευχαριστήσω τους πάντες, όλους τους παίκτες και όσους μας βοήθησαν στην ζωή μας, στις γειτονιές όλης της Ελλάδας, της Αθήνας, όσοι ήρθαν για να απολαύσουν το σόου εδώ».

Για το πως αισθάνονται που μετά από 4 χρόνια κατάφεραν να γίνουν πρεσβευτές της Ελλάδας με αυτό το event, ο Γιάννης πήρε πρώτος το λόγο: «Για εμάς είναι μεγάλη ευθύνη, υπάρχουν πολλά παιδιά που μας έχουν σαν πρότυπο και έτσι θέλουμε να περάσουμε κι εμείς το μήνυμά μας. Είμαστε και πρέπει να δίνουμε το σωστό παράδειγμα. Μέσα από την δουλειά γίνεται όλο αυτό. Με βρήκε ο Λιμνιάτης στον Φιλαθλητικό κι είχα μάθει να δουλεύω. Όλο αυτό που γίνεται πιστεύω δεν είναι τυχαίο. Είναι μέσα από πολλή και σκληρή δουλειά. Μπορούμε να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Μακάρι να είναι γεμάτα τα γήπεδα με παιδιά και οικογένειες και να έχουμε ωραίες εικόνες και όχι αυτά που βλέπουμε τελευταία.

Ο Θανάσης πρόσθεσε: «Θέλουμε να δείξουμε στο εξωτερικό πως εδώ στην Ελλάδα περνάμε καλά και να λένε “μακάρι να ήμουν κ εγώ εκεί”. Μέχρι να πάμε 18-19 λέγαμε Διαμαντίδης-Θοδωρής και μετά Ντουράντ – ΛεΜπρόν (γέλια). Όλοι το χαρήκαμε και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Να μην υπάρχουν διακρίσεις και να υπάρχει ισότητα».

Σε εκείνο το σημείο, ο Θοδωρής Παπαλουκάς φρόντισε να υπενθυμίσει στους... μικρούς ποια ομάδα ήταν αυτή που κατάφερε να νικήσει την Εθνική ΗΠΑ, για να αποκαλύψει ο «Greek Freak»: «Θυμάμαι το όνειρό μου... Ότι ήμασταν στα Σεπόλια κι είχαμε πωρωθεί με τον Σχορτσιανίτη. Θυμάμαι έλεγα πως, ανεξάρτητα αν παίξω μπάσκετ ή όχι, ήθελα να πετύχω την Αμερική και να νικήσουμε. Λέω εγώ θα τους πετύχω και θα τους νικήσω (γέλια)»!

Για το αν φέρουν φίλους από το ΝΒΑ, ο Θανάσης ανέφερε: «Στο προηγούμενο event είχαμε φέρει τον Πορζίνγκις. Δεν θα τους φέρουμε εμείς, θα μας ζητήσουν να έρθουν, γιατί περνάμε καλά, γιατί γίνεται μια πολύ ωραία προσπάθεια».

 

Τελευταία Νέα