Έρχονται Ακαδημίες μπάσκετ με Διαμαντίδη και Παπαλουκά!

Έρχονται Ακαδημίες μπάσκετ με Διαμαντίδη και Παπαλουκά!

bet365

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ανακοίνωσε την συνεργασία του με Ακαδημίες μπάσκετ, στην οποία υπεύθυνος θα είναι και ο Δημήτρης Διαμαντίδης!

Στο πλαίσιο του «Antetokounbros Event», ο Θοδωρής Παπαλουκάς έκανε μια φοβερή αποκάλυψη!

Ο ίδιος και ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα είναι υπεύθυνοι στις Ακαδημίες που θα δημιουργήσει το Eurohoops του χρόνου: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω πως θα γίνει το πρώτο Eurohoops Academy και θα είμαστε υπεύθυνοι (supervisors) εγώ και ο Διαμαντίδης. Θα περάσουμε μια νέα φιλοσοφία στα παιδιά. Δεν ξέρω αν θα έχουμε τον νέο Διαμαντίδη, Παπαλουκά, Γιάννη ή Θανάση, αλλά θα θα περάσουμε στα παιδιά την φιλοσοφία που θεωρούμε εμείς σωστή».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Επίσης, πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε πολύ που είστε εδώ. Είναι μια φοβερή εμπειρία ότι ζήσαμε πέρυσι και φέτος. Με την νοοτροπία τους τα παιδιά μας δείχνουν κάτι καινούριο. Η μπασκετική κοινότητα βλέπει το μπάσκετ διαφορετικά και αυτό οφείλεται στην αγάπη που έχουν αυτά τα παιδιά για το μπάσκετ και την χώρα μας. Θα τους ήταν πολύ εύκολο να μην ασχολούνται πια με την Ελλάδα, αλλά τόσο πιο δυνατό είναι αυτό για εκείνους όσο λείπουν. Αγκαλιάζουν όλοι αυτή την προσπάθεια. Θα αποδείξω μέσα στο γήπεδο τον Θανάση ότι δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι (γέλια)».

Για το γεγονός ότι παιδιά σαν τον Γιάννη και τον Θανάση εμπνεύστηκαν από την επιτυχία του 2005 ανέφερε: «Η δικιά μας γενιά πήρε μια δάδα και την έδωσε στους επόμενους. Οι Γιάννης και Θανάσης το έχουν κάνει σε άλλο επίπεδο. Πρέπει όλοι να το εκμεταλλευτούμε. Πρέπει να πάρουμε την πάσα που δίνετε και να την βάλετε στο καλάθι. Ο σκοπός το κάνει πιο ωραίο».

Από την πλευρά του, o «3D» είπε: «Εύχομαι ο κόσμος που θα έρθει να περάσει όμορφα. Όλο αυτό που ζήσαμε στην Θεσσαλονίκη ήταν κάτι πολύ όμορφο. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, εύχομαι να γίνει και αυτό σήμερα, να περάσουμε καλά κι εμείς».

Ο Μιχάλης Κακιούζης επεσήμανε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Να ευχαριστήσω τον Γιάννη και τον Θανάση, όλους. Δεν έχει σημασία ποιος θα κερδίσει, αλλά να περάσουμε όμορφα και να δείξουμε τι είναι ο αθλητισμός».

Από την πλευρά του ο Κάιλ Χάινς εξήγησε: «Ήθελα να είμαι μέρος αυτού. Να δείξουμε σε όλους πως είμαστε αδέρφια. Έχω τεράστιο σεβασμό για τους Γιάννη και Θανάση και για όσα κάνουν σε Ελλάδα και ΗΠΑ. Έχω μεγάλο σεβασμό και για τους φιλάθλους που ήρθαν εδώ για να παραστούν σε όλο αυτό».

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι δήλωσε: «Καλησπέρα (σ.σ.στα ελληνικά), ήρθα εδώ για να παίξω με αυτά τα παιδιά και τους παλιούς συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ τυχερός. Θέλω να δείξω σε όλους πόσο σημαντικό είναι το μπάσκετ και αυτό που γίνεται. Και να δείξουμε στα παιδιά πόσο σημαντικό είναι να παίξεις μπάσκετ».

 

Τελευταία Νέα