Ξέσπασμα παρουσιαστή για Όντομ - Τζάκσον: «Ποιος πήρε κοκαΐνη τελικά»; (pic & vid)

Ξέσπασμα παρουσιαστή για Όντομ - Τζάκσον: «Ποιος πήρε κοκαΐνη τελικά»; (pic & vid)

Ξέσπασμα παρουσιαστή για Όντομ - Τζάκσον: «Ποιος πήρε κοκαΐνη τελικά»; (pic & vid)

bet365

Ο Στίβεν Σμιθ έκανε... επίθεση στον Φιλ Τζάκσον, κατά την διάρκεια της εκπομπής του, και δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τον εθισμό του Λαμάρ Όντομ στις ουσίες, για μια απόφαση του παρελθόντος.

Επίθεση εξαπέλυσε ο Στίβεν Σμιθ στον Φιλ Τζάκσον, μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο γνωστός παρουσιαστής «έκραξε» για ακόμα μια φορά τον πρόεδρο των Νικς για την οργάνωση της ομάδας και την... κατηφόρα που έχει πάρει.

Μέχρι που δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τον εθισμό που είχε στις ουσίες ο Λαμάρ Όντομ, όταν τον υπέγραψε ο Τζάκσον με το που ανέλαβε χρέη προέδρου στην ομάδα το 2014.

«Η πρώτη κίνηση που έκανε μόλις ανέλαβε πρόεδρος ήταν να υπογράψει τον Λαμάρ Όντομ! Ποιος ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης;», είπε ο Σμιθ, για να τον κοιτάξει ο συμπαρουσιαστής του με γουρλωμένα μάτια!

Ο Σμιθ συνέχισε, λέγοντας ξανά: «Δεν εννοώ κάτι, αγαπάω τον Λαμάρ, δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του, ο Θεός να τον ευλογεί, εύχομαι το καλύτερο, αλλά μιλώντας μεταφορικά, η πρώτη του κίνηση σαν πρόεδρος ήταν να υπογράψει τον Λαμάρ. Ποιος είχε πάρει κοκαΐνη»;

Φυσικά, ο πάλαι ποτέ ΝΒΑερ, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια κι έβαλε τον δικηγόρο του να αναλάβει την κατάσταση, ο οποίος ανέφερε: «Ο κ. Σμιθ επέλεξε να κάνει απογοητευτικά αστεία για την ασθένεια του Λαμάρ. Ο κ. Σμιθ φώναξε για το γεγονός ότι ο Λαμάρ υπέφερε από μια αρρώστεια κι επέλεξε να την χρησιμοποιήσει σαν αστείο. Αν πούμε ότι η αντίδρασή του ήταν εξωφρενική και απαράδεκτη, δεν θα αγγίξουμε καν την επιφάνεια. Φανταστείτε τι αντίκτυπο θα έχει αυτό σε κάποιον νεαρό αθλητή, που αντιμετωπίζει την ίδια αρρώστεια. Πιστεύουμε ότι στο ESPN θα εκφράσουν δημοσίως την περιφρόνησή τους και θα λάβουν τα μέτρα τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα