4.000 free pass έμειναν για το... sold out στους «AntetokounBros»!

Gazzetta team
4.000 free pass έμειναν για το... sold out στους «AntetokounBros»!

bet365

Μόλις 4.000 Free Pass έχουν απομείνει για να γίνει το sold out στο «Antetokounbros Event», όπου τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και η παρέα τους θα αναμετρηθούν με την «χρυσή» Εθνική 2005!

Ούτε η ζέστη, ούτε οι θάλασσες έχουν αποθαρρύνει τους φιλάθλους που αγαπούν το μπάσκετ να προμηθευτούν το Free Pass που θα τους δώσει την δυνανατότητα να δουν από κοντά τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να αναμετρηθούν με την «χρυσή» Εθνική 2005!

Μόλις 4.000 ειδικά βραχιολάκια έχουν απομείνει για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής (25/06, 19:00), που θα ξαναφέρει στο παρκέ του ΟΑΚΑ τον Δημήτρη Διαμαντίδη και την παρέα του κόντρα στους «AntetokounBros» και τους φίλους τους!

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά αύριο (25/06) από τις 16:00 ως και την έναρξη της αναμέτρησης (19:00), εκτός αν γίνει νωρίτερα το sold out!

Όσοι βρεθείτε στο «Νίκος Γκάλης», μην ξεχάσετε να ενισχύσετε κι εσείς την «Κιβωτό του Κόσμου», την στιγμή που στο γήπεδο θα σας περιμένουν οι Γιώργος Πρίντεζης και Κάιλ Χάινς!

Α, και όσοι θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τους Γιάννη και Θανάση και να συνομιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες κλπ, μπορείτε να το κάνετε από τις 15:00 έως τις 18:00, στο Pre Game Party της Nike.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα