Στο πλευρό της Εθνικής Γυναικών ο Βασιλακόπουλος (pic)

Στο πλευρό της Εθνικής Γυναικών ο Βασιλακόπουλος (pic)

Στο πλευρό της Εθνικής Γυναικών ο Βασιλακόπουλος (pic)

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, βρέθηκε στο ξενοδοχείο της Εθνικής Γυναικών λίγες ώρες πριν από τον ημιτελικό του Eurobasket με τη Γαλλία.

Η Εθνική διεκδικεί απόψε (24/6, 21:30) την πρόκρισή της στον τελικό του Eurobasket Γυναικών και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, βρέθηκε στο πλευρό του τεχνικού τιμ και των παικτριών, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ με τη Γαλλία.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

Νιού Γιόρκ Ρέντμπουλς – Νιού Γιόρκ Σίτι με επιστροφή, αν ο Νταβίντ Βίγια σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

«Στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η Εθνική Γυναικών βρέθηκαν το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος που ήταν στην Πράγα και στους πρώτους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης, όπως και ο πρέσβης της Ελλάδας στην Τσεχία Ευθύμιος Ευθυμιάδης συνοδευόμενος από τον εμπορικό ακόλουθο Παύλος Ολζιέρσκι.

Είχαν, μάλιστα, την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγο με τις αθλήτριες της Εθνικής και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία για τον σημερινό ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ με τη Γαλλία. Οι παίκτριες έκαναν δώρο στον πρέσβη μια φανέλα της Εθνικής με τις υπογραφές τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα