Κτιστάκης: «Το μεγάλο πάθος οδήγησε την Εθνική γυναικών στους "4"»

Gazzetta team
Κτιστάκης: «Το μεγάλο πάθος οδήγησε την Εθνική γυναικών στους "4"»

bet365

Ο πρώην τεχνικός των γυναικείων ομάδων του Αθηναϊκού και του Πρωτέα Βούλας, Γιάννης Κτιστάκης, χαρακτήρισε απρόσμενο αποτέλεσμα ότι η Εθνική Γυναικών έχει φτάσει στους «4» του Eurobasket αλλά χαρακτήρισε ως γνώριμο χαρακτηριστικό της ομάδας το μεγάλο πάθος που δείχνει σε όλους τους αγώνες.

Την πορεία της Εθνικής Γυναικών στο Eurobasket σχολίασε ο πρώην τεχνικός των γυναικείων ομάδων του Αθηναϊκού (πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας το 2011) και του Πρωτέα Βούλας Γιάννης Κτιστάκης.

Μιλώντας στον «Επικοινωνία 94 FM» και στην εκπομπή «MVP στους 94» με τον Αντώνη Καλκαβούρα, στάθηκε στο γνώριμο χαρακτηριστικό της ομάδας το μεγάλο πάθος που δείχνει σε όλους τους αγώνες.

Για την μέχρι τώρα απόδοση της ομάδας ο κ. Κτιστάκης εξήρε την οργάνωση που δείχνει στη άμυνα αλλά και την εμπειρία με την οποία αντιμετωπίζουν τους αγώνες οι ελληνίδες παίκτριες γεγονός που απορρέει από τις διεθνείς παραστάσεις που έχουν αποκτήσει.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Πορτογαλία – Νέα Ζηλανδία (21+).

Ο έμπειρος προπονητής θεωρεί ότι οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε δεν μας υποτίμησαν ωστόσο δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν το μεγάλο πάθος που έδειξε η ομάδα. Για το παιχνίδι με την Γαλλία υποστήριξε ότι είναι ένα πολύ δύσκολη αναμέτρηση, ωστόσο, τόνισε ότι το τεχνικό team και οι παίκτριες γνωρίζουν καλά τις αντιπάλους τους και θα είναι έτοιμοι για να τις αντιμετωπίσουν.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Γιάννη Κτιστάκη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα