Καλτσίδου : «Έτοιμες να τα δώσουμε όλα για άλλη μια φορά!»

Καλτσίδου : «Έτοιμες να τα δώσουμε όλα για άλλη μια φορά!»

bet365

Η Στέλλα Καλτσίδου μίλησε για τον ημιτελικό της Εθνικής Γυναικών με την Γαλλία, τονίζοντας πως η ομάδα είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για να προκριθεί στον τελικό

Πριν από λίγες ημέρες, ελάχιστοι γνώριζαν ότι η Εθνική ομάδα γυναικών συμμετέχει στο αντίστοιχο Ευρωμπάσκετ στη Τσεχία. Το κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά όμως κέρδισαν με το σπαθί τους την προσοχή και την αγάπη όλης της Ελλάδας και σήμερα το βράδυ δηλώνουν αποφασισμένες να τα «δώσουν όλα», για να προκριθούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μεξικό – Ρωσία (21+).

Αυτό υποσχέθηκε, εξάλλου, και ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της Εθνικής ομάδας η Στέλλα Καλτσίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94 FM και στην εκπομπή «MVP στους 94» με τον Αντώνη Καλκαβούρα.

«Είμαστε έτοιμες να τα δώσουμε όλα για άλλη μια φορά», υποσχέθηκε για την αποψινή αναμέτρηση με τη Γαλλία η έμπειρη άσσος.

Μιλώντας για τα συναισθήματα των κοριτσιών της εθνικής μας η Στέλλα Καλτσίδου δήλωσε: «Πραγματικά είναι απίστευτο όλο αυτό που ζούμε, είναι ένα όνειρο! Βέβαια έχει έρθει μετά από πολύ κόπο, πολύ δουλειά, μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια, που γίνεται όχι μόνο τις μέρες που είμαστε εδώ, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Νομίζω ότι το αξίζουμε απόλυτα, σίγουρα όμως όπως καταλαβαίνετε, επειδή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα, να φτάνουμε να παίζουμε έναν ημιτελικό Ευρωμπάσκετ, καταλαβαίνετε είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσουμε αυτό».

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι πολλές οι κοπέλες που έχουν εμπειρίες, ειδικά οι πιο μικρές δεν έχουν καμία εμπειρία από τέτοιου είδους διοργανώσεις, παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετές κοπέλες εδώ οι οποίες έχουμε βρεθεί πολλές φορές σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, οπότε τίποτα δεν είναι και τυχαίο».

Ακόμα, η 34χρονη φόργουορντ ευχήθηκε όλο αυτό να οδηγήσει και στη βελτίωση των υποδομών του γυναικείου μπάσκετ στη χώρα μας, για να συνεχιστούν τα καλά αποτελέσματα.

«Οι ομάδες που κερδίσαμε δεν είναι απλά στη θεωρία ισχυρές, είναι αποδεδειγμένα. Νομίζω το ότι η απόδοσή μας είναι τόσο σταθερή και δεν είμαστε μια ομάδα με σκαμπανεβάσματα, μας δίνει μια ασφάλεια και μια σιγουριά. Το στοιχείο αυτής της ομάδας είναι η άμυνα και από εκεί πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια», υπογράμμισε η αθλήτρια του Ολυμπιακού.

Επίσης, η Στέλλα Καλτσίδου μίλησε για τη μαχητικότητα στα ριμπάουντ, για τις γρήγορες περιστροφές στην άμυνα και γενικότερα για το πλάνο που αποδίδει καρπούς και για την κούραση που ξεχνιέται από τη δίψα για τη διάκριση…!

«Πάντα και για όλους η επιτυχία του ’87 θα αποτελεί πηγή έμπνευσης», δήλωσε κλείνοντας η χαρισματική σκόρερ της Εθνικής.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη της Στέλλας Καλτσίδου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα