Βάζουν... τρίποντο για τον 12χρονο Κωνσταντίνο τα «αστέρια» της Basket League

Gazzetta team
Βάζουν... τρίποντο για τον 12χρονο Κωνσταντίνο τα «αστέρια» της Basket League

bet365

Οι Βαγέλλης Μάντζαρης, Δημήτρης Μαυροειδής, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ζήσης Σαρικόπουλος και αρκετοί ακόμα θα... σκοράρουν για καλό σκοπό, ώστε να βοηθήσουν τον 12χρονο Κωνσταντίνο να υποβληθεί σε επέμβαση.

Τα τέσσερα... αστέρια της Basket League θα συγκεντρωθούν την Τετάρτη (28/06, 19:00) στο Κλειστό «Σταυρός Βενέτης» στο Αιγάλεω, για να βάλουν ένα... τρίποντο αγάπης για τον 12χρονο Κωνσταντίνο, ο οποίος πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση, μετά από ατύχημα που είχε.

Μάντζαρης, Μαυροειδής, Λαρεντζάκης, Σαρικόπουλος και αρκετοί ακόμα θα στηρίξουν την πολύτιμη αυτή προσπάθεια και περιμένουν κι εσάς στο γήπεδο.

Το παιχνίδι διοργανώνει ο Διαγόρας Δρυοπιδέων και η ανακοίνωση είναι η εξής:

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Ένα "τρίποντο αγάπης"

Ένας αγώνας Μπάσκετ για καλό σκοπό συνδιοργανώνεται από τον Σύλλογο Γονέων του 13ου δημοτικού σχολείου και την Ένωση Γονέων Αιγάλεω, με την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια της Ομάδας Μπάσκετ της πόλης μας "Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω"

Σκοπός και κύριο μέλημα μας είναι να καλυφθούν έστω ένα μέρος από τα ιατρικά έξοδα για την εγχείρηση στο δεξιό άνω άκρο τενοντομεταφοράς λόγω πλήρους διατομής κερκιδικού νεύρου, στην οποία χρειάζεται να υποβληθεί ο 12χρονος Αιγαλιώτης Κωνσταντίνος, μαθητής του 13ου δημοτικού σχολείου, μετά από σοβαρό ατύχημα. Σας καλούμε να στηρίξουμε όλοι μαζί την εκδήλωση αυτή με κάθε τρόπο, να νιώσουμε τη χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς και να χαρίσουμε το χαμόγελο της ελπίδας και της αισιοδοξίας για το μέλλον σε έναν μαθητή μας και στην οικογένεια του! Τετάρτη 28/6 και ώρα 7.00μ.μ. στο Κλειστό γήπεδο Αιγάλεω «Σταύρος Βενέτης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα