Καφαντάρη: «Υπερτερούμε σε θέματα ψυχολογίας και τακτικής»

Καφαντάρη: «Υπερτερούμε σε θέματα ψυχολογίας και τακτικής»

Νίκος Καρφής
Καφαντάρη: «Υπερτερούμε σε θέματα ψυχολογίας και τακτικής»

bet365

Η συνεργάτης του Κώστα Κεραμιδά, Ελένη Καφαντάρη μίλησε για τον ημιτελικό της Εθνικής Γυναικών κόντρα στη Γαλλία (23/6, 21:30) και τόνισε πως η ομάδα της είναι καλύτερη σε ό,τι αφορά την ψυχολογία και την τακτική.

Η συνεργάτης του Κώστα Κεραμιδά, Ελένη Καφαντάρη αναφέρθηκε στον αυριανό ημιτελικό του Eurobasket με τη Γαλλία και στάθηκε στα στοιχεία που μπορούν να δώσουν τη νίκη στην Εθνική Γυναικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ

«Η πρόκληση σε κάθε παιχνίδι υπήρχε, αλλά τώρα είναι μεγαλύτερη, καθώς υπάρχει η προοπτική του τελικού. Την Γαλλία την έχουμε συναντήσει στην α’ φάση της διοργάνωσης, αλλά πλέον έχουμε κάνει μεγαλύτερη προεργασία και διαθέτουμε περισσότερα βίντεο. Η αντίπαλος μας έχει στο ρόστερ της πολύ αθλητικές και ψηλές παίκτριες, έχει αθλήτριες που μπορούν να σε «χτυπήσουν» ανά πάσα στιγμή είτε με σουτ, είτε με ντράιβ, είτε με ποστ απ παιχνίδι. Θα ακολουθήσουμε περίπου την ίδια τακτική που είχαμε και στο πρώτο παιχνίδι, με κάποιες βέβαια αλλαγές.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Επίσης στο επιθετικό τρανζίσιον πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικές. Η Γαλλία διαθέτει ένα πολύ ψηλό κορμί μέσα στο καλάθι όπως και η Τουρκία και νομίζω ότι λειτουργώντας καλά αμυντικά μπορούμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, αλλά εμείς είμαστε λίγο καλύτεροι στο θέμα της ψυχολογίας και της τακτικής για το πώς θα την αντιμετωπίσουμε. Τα κορίτσια, πάντως, έχουν δείξει ζήλο και προσήλωση σε όλα αυτά που έχουμε κάνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα