Στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Πάτρας ο Παπαδόπουλος

Στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Πάτρας ο Παπαδόπουλος

Νίκος Καρφής
Στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Πάτρας ο Παπαδόπουλος

bet365

O Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει το «τιμόνι» του Απόλλωνα Πάτρας, κάτι που ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα.

Ο Απόλλων Πάτρας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον κόουτς Δημήτρη Παπαδόπουλο, θέλοντας να επιστρέψει στα... σαλόνια της Basket League μετά τον φετινό υποβιβασμό.

Η ανακοίνωση

«Η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή μπάσκετ Δημήτρη Παπαδόπουλο. Οι δρόμοι μας συναντιούνται ξανά μετά από οκτώ χρόνια και πιστεύουμε ότι με την συνδρομή του, τις γνώσεις και την εμπειρία του Δ. Παπαδόπουλου, την σκληρή ομαδική δουλειά από διοίκηση και αθλητές, και φυσικά την στήριξη των φιλάθλων μας, ο Απόλλωνας θα βρεθεί σύντομα στη θέση που του αξίζει να βρίσκεται.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Πάτρας και του ευχόμαστε να εκπληρωθούν οι στόχοι του, που είναι και στόχοι της Διοίκησης του Συλλόγου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα