Ο «ναυαγός» Μπουρούσης αποδέχτηκε την πρόσκληση του Πρίντεζη και... πάει Σύρο! (vid)

Gazzetta team
Ο «ναυαγός» Μπουρούσης αποδέχτηκε την πρόσκληση του Πρίντεζη και... πάει Σύρο! (vid)

bet365

Ο Γιάννης Μπουρούσης θα δώσει και εκείνος με τη σειρά του το «παρών» στο τουρνουά του Γιώργου Πρίντεζη στη Σύρο και όπως είπε είναι έτοιμος για να διασκεδάσει τον κόσμο!

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού θα βρεθεί για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι στη Σύρο και δη στο LG AegeanBall Festival προκειμένου να δώσει το «παρών» στο τουρνουά 3Χ3 του Γιώργου Πρίντεζη.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Σερβία U21 – Ισπανία U21 (21+).

Να σημειωθεί ότι Ιούλιο του 2016 έφτασε ως τον τελικό με την ομάδα του οικοδεσπότη, Γιώργου Πρίντεζη! Φέτος, ο Γιάννης Μπουρούσης θα επιστρέψει στην Ερμούπολη για δώσει μια ακόμη… παράσταση μαζί με φίλους, συμπαίκτες και αντιπάλους.

Δεν θα είναι μόνο ο Μπουρούσης και ο Πρίντεζης στη Σύρο! Θα είναι και άλλοι παικταράδες, θα είναι και το gazzetta και κυρίως... θα είστε κι εσείς!

Όσοι θέλουν να ζήσουν μεγάλες στιγμές, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά, ενώ το gazzetta προσφέρει 2 ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!

«Γιώργο καλησπέρα. Είμαι ευτυχισμένος γιατί για ένα ακόμα καλοκαίρι θα βρεθώ δίπλα σου. Θα είμαι εκεί, μπροστά από το δημαρχείο του νησιού για να παίξουμε και να διασκεδάσουμε τον κόσμο. Δεν θα... ναυαγήσω σαν τον Καββαδά, γιατί έρχομαι» ήταν το χαρακτηριστικό του μήνυμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα