Τα συγχαρητήρια του Βασιλειάδη στην Εθνική Γυναικών

Νίκος Καρφής
Τα συγχαρητήρια του Βασιλειάδη στην Εθνική Γυναικών

bet365

O υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έστειλε τα συγχαρητήριά του στην Εθνική Γυναικών για την τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Eurobasket που διεξάγεται στην Τσεχία.

Η ξέφρενη πορεία της Εθνικής Γυναικών μέχρι τα ημιτελικά του Eurobasket δεν άφησε ασυγκίνητο τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, οποίος έστειλε τα συγχαρητήρια του στην ομάδα.

Η δήλωση του

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Εθνική γυναικών για την πρόκρισή της στις «4» καλύτερες ομάδες του eurobasket, που διεξάγεται στην Πράγα. Τα κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά επικράτησαν κατά κράτος της Τουρκίας και πήραν πανάξια πρόκριση, επιτυχία που συνιστά τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής διάκριση στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Οι ευχές όλων μας είναι με τις διεθνείς μας στην προσπάθειά τους να ανέβουν ακόμα ψηλότερα, κατατάσσοντας πλέον και το γυναικείο μπάσκετ στην αφρόκρεμα της Ευρώπης. Μπράβο σε όλους, αθλήτριες, προπονητές και Ομοσπονδία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα