Η συνάντηση δεν έβγαλε είδηση, αλλά… αλλαγή

Η συνάντηση δεν έβγαλε είδηση, αλλά… αλλαγή

Η συνάντηση δεν έβγαλε είδηση, αλλά… αλλαγή

bet365

Συνάντηση στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε σήμερα(21/6) μεταξύ του Ηλία Παπαθεοδώρου με τους Μπάνε Πρέλεβιτς, Τέλη Ζουρνατσίδη όπου ο μεταγραφικός σχεδιασμός ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης και μια αλλαγή… πλάνου η οποία στην παρούσα φάση μοιάζει αναπόφευκτη.

Το αρχικό πλάνο του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου, αυτό εκφράστηκε τουλάχιστον από τους ανθρώπους της ομάδας στην επίσημη παρουσίαση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Στην πραγματικότητα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» οριοθέτησε τρεις στόχους από την ελληνική αγορά: τον Δημήτρη Κατσίβελη, ώστε να κλείσουν οι θέσεις στο «1» με τους Κόνιαρη και Τσόχα, τον Θόδωρο Ζάρα για τη θέση «2» και τον Λεωνίδα Κασελάκη για τη θέση «3».

Ξεκινώντας από τον Ζάρα, είναι ξεκάθαρο ότι θα περιμένει τις εξελίξεις στον Άρη (και) ως δείγμα σεβασμού για τη διετή παρουσία του στους «κίτρινους».

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο Κασελάκης έχει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού. Η πρόσληψη του Κώστα Φλεβαράκη στην τεχνική ηγεσία της Αστάνα αφήνει ανοιχτό παράθυρο παραμονής του στην ομάδα του Καζακστάν, επί του παρόντος όμως κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι ότι ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην ίδια ομάδα, δεδομένου μάλιστα ότι φέτος το μπάτζετ της θα είναι το μικρότερο των τελευταίων χρόνων.

Η πιο ουσιαστικά συζήτηση έγινε με τον Δημήτρη Κατσίβελη. Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει απάντηση διότι ο Έλληνας γκαρντ θέλει να κοιτάξει τις όποιες προοπτικές έχει για το εξωτερικό.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να βάλουν την περίπτωση του Κατσίβελη σε δεύτερη μοίρα, να προχωρήσουν στην απόκτηση Αμερικανού combo guard κι αυτό ήταν το βασικό αντικείμενο συζήτησης των τριών ανδρών στην Αθήνα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα