Στρέλνιεκς: «Ποτέ δεν λες όχι στον Ολυμπιακό»! (pics & vid)

Στρέλνιεκς: «Ποτέ δεν λες όχι στον Ολυμπιακό»! (pics & vid)

Στρέλνιεκς: «Ποτέ δεν λες όχι στον Ολυμπιακό»! (pics & vid)
Ο Γιάνις Στρέλνιεκς δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, καθώς τόνισε πως είναι από τις ομάδες που δεν μπορείς να πεις «όχι», κατά την άφιξή του στην Αθήνα.

Λίγο πριν τις 21:00, το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιάνις Στρέλνιεκς, έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος», μέσω Κωνσταντινούπολης.

Ο 27χρονος γκαρντ, εμφανώς ενθουσιασμένος, είχε μαζί του λίγες αποσκευές και αύριο (22/06) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να οριστικοποιηθεί και η μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Κατά την άφιξή του, δήλωσε: «Πέρασα 3 υπέροχα χρόνια στην Μπάμπεργκ, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που είμαι επιτέλους στον Ολυμπιακός. Ακόμα έχω πολλή δουλειά να κάνω, για να αποτελέσω μέρος αυτού του συλλόγου. Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι τιμή μου που είμαι εδώ».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για το αν ήταν εύκολο να πει «ναι» στον Ολυμπιακό: «Φυσικά! Είναι μια από τις ομάδες που δεν λες όχι»!

Για το αν μίλησε με τον Νίκο Ζήση: «Μίλησα με τον Ζήση και θα συνεχίσω να μιλάω μαζί του. Με βοήθησε πάρα πολύ στην Μπάμπεργκ, θα κρατήσουμε επαφή και θα με βοηθήσει πολύ αν χρειαστώ να τον ρωτήσω κάτι».

Για την απόφασή του: «Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια υπέροχη ομάδα και μία από τις πιο ανταγωνιστικές στην Ευρώπη. Πάντα διεκδικούν το πρωτάθλημα και την Euroleague. Οπότε ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση».

Για το γεγονός πως θα είναι συμπαίκτης με Σπανούλη και Πρίντεζη: «Για την ακρίβεια χθες το σκέφτηκα λίγο περισσότερο αυτό, επειδή 7 χρόνια πριν τους έβλεπα να παίζουν στην Euroleague και δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παίξω μαζί τους. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θα δούμε πως θα πάει».

Για το γεγονός πως θα γίνει πατέρας σύντομα: «Ναι, τον επόμενο μήνα! Είναι ένα καλό καλοκαίρι αυτό»!

Για τα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ενάντια στον Ολυμπιακό πάντα ήταν δύσκολα. Θυμάμαι πως δεν τους άρεσε να παίζουν εναντίον μας (γέλια)».

Για το buzzer beater που πέτυχε πριν 2 χρόνια κόντρα στους Πειραιώτες: «Ο καθένας θέλει να το δει αυτό (γέλια), αλλά θα δούμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα