Δεν εγκαταλείπει, αλλά και δεν περιμένει τον Τζέιμς ο Παναθηναϊκός!

Δεν εγκαταλείπει, αλλά και δεν περιμένει τον Τζέιμς ο Παναθηναϊκός!

Γιώργος Κούβαρης
Δεν εγκαταλείπει, αλλά και δεν περιμένει τον Τζέιμς ο Παναθηναϊκός!

bet365

Σε... αναμονή βάζει τον Παναθηναϊκό - αλλά και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες - ο Μάικ Τζέιμς, όσον αφορά στην επέκταση του συμβολαίου που του προτάθηκε, καθώς ως πρώτο στόχο έχει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Ψάχνονται οι «πράσινοι» για παίκτη.

Σε... δεύτερη μοίρα φαίνεται πως βάζει την ευρωπαϊκή του καριέρα, και κατ' επέκταση τον Παναθηναϊκό, ο Μάικ Τζέιμς, μετά την ξεκάθαρη άρνησή του να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση δεν προέρχεται από ομάδα την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Αιτία είναι το γεγονός πως ο 26χρονος γκαρντ θέλει να δοκιμαστεί στο ΝΒΑ και να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για ένα εγγυημένο συμβόλαιο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, φέτος φαίνεται να έχει προσελκύσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις ομάδες του «μαγικού κόσμου».

Βέβαια, αυτό το «όχι», μπορεί να μετατραπεί σε «ναι» στην πορεία - κατά τον Αύγουστο - με 5 - 6 ευρωπαϊκές ομάδες να επιθυμούν την απόκτησή του, και τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησής του, λόγω της προηγούμενης συνεργασίας τους.

Αυτό πάντως, δεν σημαίνει πως οι «πράσινοι» θα περιμένουν επ' άπειρον την οριστική απόφαση του Τζέιμς και δεν θα αρχίσουν να... ψάχνονται για τον παίκτη που ενδεχομένως θα τον αντικαταστήσει.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα