Μοναδικός Έλληνας ο Παπαπέτρου στην συνάντηση Μπερτομέου με παίκτες (vid)

Μοναδικός Έλληνας ο Παπαπέτρου στην συνάντηση Μπερτομέου με παίκτες (vid)
Πριν το συνέδριο με τους προπονητές της Euroleague, ο Τζόρντι Μπερτομέου είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία παικτών. Ο Παπαπέτρου εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό, απών ο Παναθηναϊκός.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μεξικό – Νέα Ζηλανδία, αν ο Χαβιέ Χερνάντεζ σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (21+).

Για τα θέματα που αφορούν την Euroleague και χρίζουν βελτίωσης μίλησε ο Τζόρντι Μπερτομέου με αντιπροσωπεία παικτών της διοργάνωσης στην Βαρκελώνη.

Μετά την νέα μορφή που πήρε ο θεσμός, ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής διοργάνωσης κουβέντιασε τα ζητήματα που απασχολούν τους παίκτες, με στόχο την βελτίωσή τους.

Οι παίκτες, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να... απουσιάζει, ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο αυξήθηκε κατακόρυφα φέτος, αφού οι καλύτερες ομάδες πλέον αντιμετώπιζαν η μία την άλλη και για την στρατηγική και πολιτική της Euroleague.

Ο Μπερτομέου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ικανοποιημένοι που είχαμε την ευκαιρία να εξηγήσουμε στους παίκτες τους συλλογικούς μας στόχους, να τους εμπλέξουμε στις δραστηριότητές μας και να ακούσουμε τις ανησυχίες τους, καθώς είναι το... κέντρο για την επιτυχία του θεσμού. Η σημασία τους θα αυξηθεί καθώς μεγαλώνει και η λίγκα και οι ομάδες, καθιστώντας αυτές τις συζητήσεις ακρογωνιαίο λίθο για το μέλλον, αυξάνοντας την συχνότητα και την φύση αυτής της σχέσης».

Μέσα στην ημέρα, ο Μπερτομέου έχει συνάντηση και με τους προπονητές των ομάδων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.