Η θέληση και το «αγκάθι» για τον Όγκουστ

Η θέληση και το «αγκάθι» για τον Όγκουστ

Gazzetta team
Η θέληση και το «αγκάθι» για τον Όγκουστ

bet365

Ο Ζακ Όγκουστ αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού, εκείνος δεν θα έλεγε «όχι» να φορέσει τα «πράσινα» ωστόσο προτεραιότητά του είναι το ΝΒΑ...

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Είναι δεδομένο ότι στον Παναθηναϊκό επιθυμούν να ισχυροποιήσουν το ελληνικό στοιχείο και γι' αυτόν τον λόγο έχουν στρέψει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον τους στον Ζακ Όγκουστ.

Ένας παίκτης που απέκτησε πρόσφατα το ελληνικό διαβατήριο και ο οποίος θα μπορούσε να ισχυροποιήσει τους «πράσινους» κοντά στο καλάθι.

Το gazzetta.gr έψαξε το θέμα από την Αμερική και το περιβάλλον του παίκτη και όπως δείχνουν τα πράγματα η βαλίτσα θα πάει... μακριά.

Ο παίκτης ψάχνει να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ αφού είναι η πρώτη και η βασική του προτεραιότητα από τη στιγμή που δεν επιλέχθηκε πέρυσι στο draft. Και αυτό θα προσπαθήσει να το κάνει μέσα από το Summer League του Ορλάντο και του Λας Βέγκας με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ. Πέρυσι ήταν μέλος των Λέικερς ωστόσο δεν κατάφερε να βρει κάποιο συμβόλαιο με αποτέλεσμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη και δη στην Ουσάκ Σπορτίφ.

Φυσικά προσέχει για να... έχει και γι' αυτόν τον λόγο θέλει να κλείσει από τώρα σε ομάδα της Ευρώπης που να του δίνει τη δυνατότητα να μεταβεί στο ΝΒΑ σε περίπτωση που δεν βρει κάποιο συμβόλαιο μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Κάτι που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός πέρυσι με την περίπτωση του Μάικ Τζέιμς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα