Έτσι έγινε «κτήνος» ο Τζούλιους Ραντλ! (pics)

Έτσι έγινε «κτήνος» ο Τζούλιους Ραντλ! (pics)

Γιώργος Κούβαρης
Έτσι έγινε «κτήνος» ο Τζούλιους Ραντλ! (pics)

bet365

Μέσα σε διάστημα δύο μηνών, ο Τζούλιους Ραντλ έφτασε στην ολική μεταμόρφωση στο σώμα του και ο λόγος είχε να κάνει με εξειδικευμένο σε τέτοιες καταστάσεις, Αμόιλα Σίζαρ.

Virtual Sports, με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)!

Τα πάντα ξεκίνησαν από ένα προσωπικό μήνυμα του Ραντλ μέσω Instagram στον σπεσιαλίστα των... μεταμορφώσεων στους αθλητές, Αμόιλα Σίζαρ.

Ουσιαστικά είχε δει την δουλειά του και θέλησε και εκείνος να αλλάξει τελείως το σώμα του και τη φυσική του κατάσταση, εν όψει της νέας χρονιάς: «Στην αρχή πίστεψα ότι μου έκανε πλάκα, αλλά προφανώς και δεν έκανε. Την αμέσως επόμενη μέρα ήρθε και με βρήκε προκειμένου να δουλέψει μαζί μου, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις ύστερα από 24 ώρες» εξήγησε ο Σίζαρ.

Πρωταρχικός στόχος ήταν να μειωθεί το λίπος του Ραντλ, αφού ο «Μάτζικ» Τζόνσον είχε πει χαρακτηριστικά ότι «δεν θέλουμε στην ομάδα παίκτες με περισσότερο από 7%-8% λίπος. Δεν γίνεται να έχουμε τέτοιους παίκτες. Όσοι τηρήσουν αυτά που είπαμε, τότε θα παίξουν. Όσοι έρθουν με διψήφιο αριθμό σε λίπος θα κάθονται και θα βλέπουν από τον πάγκο».

Ο Ραντλ είχε κάθε λόγο να ανησυχεί, αφού το λίπος του ανέρχονταν στο 13,7% και σίγουρα ήθελε να το ρίξει το συντομότερο δυνατόν: «Όταν συνάντησα τον Τζούλιους μου είπε ότι θέλει να χάσει βάρος, να γίνει πιο εκρηκτικός και να μπορεί να τελειώνει τις φάσεις πάνω σε επαφή με τον αντίπαλο. Αν και δεν είχε τραυματισμούς, μου είπε ότι ένιωθε βαρύς. Στοχος του ήταν να είναι αισθητικά καλύτερος, να παίζει καλύτερα και αν δει μεταμόρφωση στο σώμα του» συνέχισε ο Σίζαρ.

Μέσα σε τρεις εβδομάδες η διαφορά ήταν αισθητή! Είχε μειωθεί το λίπος στο 8,3%, είχε αυξηθεί η μυϊκή μάζα, με το Ραντλ να είναι σε πολύ κατάσταση: «Είμαστε ακόμα στην αρχή του προγράμματος. Είναι πεινασμένος. Πραγματικό κτήνος! Το πιο θετικό απ' όλα είναι ότι κάνει ό,τι ακριβώς του ζητήσω. Είναι αφοσιωμένος στο πρόγραμμα, δίχως να θέλει να αποφύγει κάτι» συμπλήρωσε ο Σίζαρ.

Αυτή τη στιγμή ο Ραντλ βρίσκεται στην 5η εβδομάδα του προγράμματος και όπως είπε χαρακτηριστικά «οι γυμναστές των Λέικερς δεν θα έχουν κανέναν λόγο να ανησυχούν για τις μετρήσεις του Τζούλιους. Θα είναι καλύτερα από ποτέ» ενώ εξήγησε μεταξύ άλλων το πόσο δουλειά γίνεται σε όλους τους τομείς του σώματος ώστε να υπάρχει ο σωστός καταμερισμός των ασκήσεων για το τελικό αποτέλεσμα.

«Αυτήν την περίοδο έχει επικεντρωθεί πολύ στην δίαιτά του. Ο μεταβολισμός πρέπει να λειτουργεί σωστά και γι' αυτόν τον λόγο αλλάζουμε συστηματικά τα γεύματά του για να μπορεί να υπάρχει η σωστή λειτουργία στο σώμα του» με τον Σίζαρ να καταλήγει λέγοντας:

«Έχει πολλά να δείξει και να αποδείξει. Τα πάντα έχουν να κάνουν μόνο με τον εαυτό του και με κανέναν άλλον. Εγώ μπορώ να διαβεβαιώσω ότι θα αποδίδει πολύ καλύτερα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση».

Οι μετρήσεις του Ραντλ

 

NBA Τελευταία Νέα