Δικαιουλάκος: «Η Ελλάδα μπορεί ένα καλό πλασάρισμα στο Eurobasket»

Gazzetta team
Δικαιουλάκος: «Η Ελλάδα μπορεί ένα καλό πλασάρισμα στο Eurobasket»

bet365

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος μίλησε για την Εθνική ομάδα γυναικών και την προσπάθεια που κάνει στο Eurobasket της Τσεχίας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για ένα καλό πλασάρισμα.

O πρώην ομοσπονδιακός προπονητής στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ μίλησε στον Επικοινωνία 94 FM και στον Αντώνη Καλκαβούρα για την μέχρι τώρα πορεία της Ελληνικής ομάδας στο Eurobasket που πραγματοποιείται στην Πράγα.

«Η Εθνική μας πάντα έχει συνηθίσει να παίζει και να μας γεμίζει συγκινήσεις με τον τρόπο που παίζει, με ένα έξυπνο μπάσκετ, πάρα πολύ μαχητικό, ακόμα και στους αγώνες, τους οποίους χάνει, τα δίνει όλα. Έδειξε ένα πάρα πολύ ωραίο πρόσωπο στον πρώτο αγώνα εναντίον της Σερβίας, όχι σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης και δευτεραθλήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Εντούτοις, στο δεύτερο ματς μας τα χαλάσανε λίγο, είναι κάτι συνηθισμένο αυτό που συμβαίνει στο δεύτερο ματς. Πάντα το δεύτερο ματς το φοβόμαστε, αλλά αυτό δεν μας στοίχισε», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Δικαιουλάκος.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι ομάδες του τουρνουά έχουν μικρές διαφορές δυναμικότητας κατά συνέπεια όλα τα αποτελέσματα θεωρεί ότι είναι ανοιχτά ενώ σημείωσε ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν «εθνικοποιήσει» πολλές Αμερικανίδες παίκτριες κάτι που δεν συμβαίνει με την δική μας ομάδα και ανέλυσε τα θετικά και τα αρνητικά.

Πορτογαλία U21 – Ισπανία U21 με επιστροφή, αν ο Σάντρο Ραμίρεζ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Σχολιάζοντας την ποιότητα των Ελληνίδων παικτριών τόνισε ότι έχουν κερδίσει πολλά από τις παραστάσεις που έχουν αποκομίσει από τα ξένα πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχουν αρκετές από αυτές τα τελευταία χρόνια.

 

Τελευταία Νέα