Τζόρτζεβιτς: «Στα φαβορί η Ελλάδα του All Star Αντετοκούνμπο»!

Τζόρτζεβιτς: «Στα φαβορί η Ελλάδα του All Star Αντετοκούνμπο»!

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κλήθηκε να σχολιάσει τα φαβορί του Eurobasket 2017, εξηγώντας πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο λόγος που η Ελλάδα μπορεί να πετύχει τη διάκριση.

Η σερβική ομοσπονδία ανακοίνωσε την προεπιλογή ενόψει EuroBasket 2017 στην οποία περιλαμβάνονται 25 παίκτες ενώ έγινε γνωστό το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας όπου ξεχωρίζουν οι δυο φιλικές αναμετρήσεις με την Ελλάδα στο Βελιγράδι και στο τουρνουά «Ακρόπολις».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Στο μεταξύ, ο Σάσα Τζόρτζεβις κλήθηκε να σχολιάσει τα φαβορί του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν κόουτς της Μπάγερν, ο οποίος έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο εξήγησε πως η Ελλάδα μπορεί να πετύχει κάτι καλό στο τουρνουά λόγω του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

«Εξ όσων γνωρίζω, η Λιθουανία θα παραταχθεί με πλήρες ρόστερ. Η Τουρκία παίζει εντός έδρας επομένως η απόδοσή της θα είναι 30% πάνω. Η Ισπανία θα έλθει με τον Μάρκ Γκασόλ ενώ η Ελλάδα ανεβαίνει επίπεδο με τον Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει εξελιχτεί σε All Star παίκτη. Η Κροατία είχε εξαιρετική παρουσία πέρσι ενώ στηρίζεται σε έναν σπουδαίο κορμό παικτών. Η Ιταλία του Μεσίνα θέλει τη ρεβάνς για την περσινή αποτυχία στο Προολυμπιακό τουρνουά. Το Μαυροβούνιο του Μπόγκνταν Τάνιεβιτς μπορεί να κάνει τη ζημιά ενώ η Γαλλία κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια».

 

Τελευταία Νέα