Δυο φιλικά με την Ελλάδα η Σερβία

Δυο φιλικά με την Ελλάδα η Σερβία

Η σερβική ομοσπονδία ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας ενόψει Eurobasket στο οποίο ξεχωρίζουν οι δυο αγώνες με την Ελλάδα στο Βελιγράδι και το «Ακρόπολις».  

Δυο φιλικά με την Ελλάδα η Σερβία

Οι Σέρβοι θα παραταχθούν στο Eurobasket 2017 ως ασημένιοι Ολυμπιονίκες ενώ η λίστα της προεπιλογής του Σάσα Τζόρτζεβιτς περιλαμβάνει 25 παίκτες. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν οι NBAers Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Νίκολα Γιόκιτς και Νέμανια Μπιέλιτσα, οι πρωταθλητές Ευρώπης με τη Φενέρμπαχτσε, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Νίκολα Κάλινιτς καθώς και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στο μεταξύ, η σερβική ομοσπονδία ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας. Έτσι, λοιπόν, οι «Αετοί» θα αντιμετωπίσουν αρχικώς την Πανεπιστημιακή Ομάδα στο Κράλιεβο (2/8) κι εν συνεχεία θα διοργανώσουν το Trofej Beograda (11-13/8) με τις συμμετοχές της Ελλάδας και του Μαυροβουνίου. Ακολούθως θα συμμετάσχουν στο τουρνουά του Αμβούργου (17-20/8) μαζί με τις Γερμανία, Πολωνία και Ρωσία.  

Τα τελευταία τεστ των Σέρβων είναι οι αναμετρήσεις στο τουρνουά «Ακρόπολις» (23-25/8), με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Γεωργίας του Ηλία Ζούρου. Η αποστολή θα επιστρέψει στο Βελιγράδι στις 26 Αυγούστου κι έπειτα από τέσσερις μέρες θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη.

Best of internet