To πλάνο των Λέικερς για την... dream team του 2018!

To πλάνο των Λέικερς για την... dream team του 2018!

Γιώργος Κούβαρης
To πλάνο των Λέικερς για την... dream team του 2018!

bet365

Σε μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους τα τελευταία χρόνια βαδίζουν οι Λος Άντζελες Λέικερς αφού τους δίνεται η ευκαιρία να «χτίσουν» εκ νέου ομάδα που θα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα!

Σύμφωνα με ανάλυση της ιστοσελίδας «fadeawayworld» οι Λέικερς θα κάνουν μεθοδικές κινήσεις ώστε να φτιάξουν την ομάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει εκ νέου το δαχτυλίδι το πρωταθλητή!

Κι όχι με έναν, αλλά με τέσσερις All Star παίκτες στην ίδια πεντάδα! Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι φέτος το καλοκαίρι πρέπει να γίνουν οι δύο πρώτες κινήσεις, πάνω στις οποίες θα αρχίσει να «χτίζεται» ο νέος κορμός της ομάδας.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μπραν – Στάμπαεκ, αν ο Ορλοφ σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (21+).

Όπερ και σημαίνει να επιλέξουν τον Λόνζο Μπολ στο νούμερο «2» του draft και ταυτόχρονα να δώσουν τους Ντ' Άντζελο Ράσελ και Τζόρνταν Κλάρκσον στους Σικάγο Μπουλς προκειμένου να αποκτήσουν τον Τζίμι Μπάτλερ.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν αρχικά να φτιάξουν μια ομάδα που να διεκδικήσει την είσοδο στα playoffs έχοντας στην πεντάδα παίκτες όπως οι Μπολ, Μπάτλερ, Ίνγκραμ, Ραντλ και Ζούμπατς.

Και πάμε στο καλοκαίρι του 2018 όπου η ομάδα του Λος Άντζελες θα πρέπει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Για την ακρίβεια το... salary cap!

Πρώτη και κυριότερη κίνηση αυτή του Πολ Τζορτζ, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα δοκιμάσει την free agency το καλοκαίρι του 2018, με τους Λέικερς να αποτελούν τη πρώτη του επιλογή.

Παράλληλα εξηγεί ότι ο All Star σέντερ θα είναι ο Άντονι Ντέιβις αφού δεν προβλέπεται και η καλύτερη δυνατή χρονιά στους Πέλικανς...

Τι θα γίνει και τι όχι θα φανεί...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα