Θέλουν Πολ Τζορτζ οι Καβαλίερς!

Θέλουν Πολ Τζορτζ οι Καβαλίερς!

Γιώργος Κούβαρης
Θέλουν Πολ Τζορτζ οι Καβαλίερς!

bet365

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς εξέφρασαν ήδη το ενδιαφέρον τους για την άμεση απόκτηση του Πολ Τζορτζ, ακόμα και αν δεν πάρουν υποσχέσεις για ανανέωση το επόμενο καλοκαίρι.

Από τη στιγμή που ο σούπερ σταρ των Πέισερς διεμήνυσε τους ιθύνοντες της Ιντιάνα ότι θέλει να αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι από την ομάδα, άρχισαν και οι πρώτες... σειρήνες να ηχούν στα αυτιά του.

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς ενδιαφέρονται άμεσα για την απόκτηση του Πολ Τζορτζ, ακόμα και αν δεν πάρουν τις υποσχέσεις για ανανέωση το επόμενο καλοκαίρι.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μπραν – Στάμπαεκ, αν ο Ορλοφ σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (21+).

Σύμφωνα με το ESPN η ομάδα του Οχάιο αναμένεται να τον πείσει για ανανέωση με τον... τρόπο της, αφού θα του δείξει πώς να είναι σε ένα περιβάλλον ομάδας που διεκδικεί πάντα το πρωτάθλημα...

Αναμένονται οι εξελίξεις...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα