Ρίβερς: «Μου αρέσει να ακούω τη... σιγή στο ΣΕΦ ύστερα από τρίποντο»

Ρίβερς: «Μου αρέσει να ακούω τη... σιγή στο ΣΕΦ ύστερα από τρίποντο»

Γιώργος Κούβαρης
Ρίβερς: «Μου αρέσει να ακούω τη... σιγή στο ΣΕΦ ύστερα από τρίποντο»

bet365

Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε στο gazzeta.gr για την πετυχημένη σεζόν του Παναθηναϊκού, παρουσιάστηκε... αινιγματικός για την επόμενη μέρα, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα παιχνίδια του ΣΕΦ.

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται μεγάλο ψάξιμο για να βρεθεί παίκτης που να έχει τόσο σταθερή απόδοση ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλία. Όχι μόνο όταν έχουμε να κάνουμε με κάποιον παίκτη του Παναθηναϊκού, αλλά και συνολικά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ένας από αυτούς είναι και ο Κέι Σι Ρίβερς!

Πορτογαλία - Μεξικό με επιστροφή, αν ο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ των «πρασίνων» είχε βρει τον... τρόπο και πραγματοποίησε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν απέναντι στο «αιώνιο» αντίπαλο και δη μέσα στο φαληρικό παλέ. Λίγες ώρες μετά τον 5ο τελικό και ενώ οι ρυθμοί είχαν πέσει, ο Ρίβερς μίλησε στο gazzetta.gr για το... μοναδικό του επίτευγμα στο ΣΕΦ, ενώ έκανε και τον μίνι απολογισμό της σεζόν.

«Ήταν φοβερό αυτό που συνέβη φέτος. Κατακτήσαμε δύο από τους τρεις τίτλους που κυνηγούσαμε ενώ θα μπορούσαμε να φτάσουμε και στο Final 4. Θεωρώ ότι η χρονιά ήταν πολύ καλή, καθένας από εμάς έδωσε ότι είχε και δεν είχε για να φτάσουμε στους στόχους μας και πιστεύω ότι μετά τη νίκη μας μέσα στο ΣΕΦ, δικαιωθήκαμε για τη προσπάθεια που κάναμε. Θέλαμε να τελειώσουμε με... στυλ τη σεζόν και η εμφατική εμφάνιση στο 5ο ματς ήταν ό,τι καλύτερο» δήλωσε αρχικά ο Ρίβερς λίγο πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ και μιλώντας για τη δική του απόδοση κατόπιν σχετικής ερώτησης, απάντησε σχετικά:

«Για μένα προσωπικά ήταν μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου. Έδειξα συνέπεια στις εμφανίσεις μου, στο σκοράρισμα και σε αυτό με βοήθησε πολύ όλη η ομάδα, οι συμπαίκτες μου και φυσικά ο προπονητής. Ήμουν και πάλι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ρεάλ, αλλά εδώ η ατμόσφαιρα και το πάθος είναι ακόμα μεγαλύτερα».

Πόσο πολύ του... ταιριάζει το ΣΕΦ, το είπε από μόνος του με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη: «Απ' ότι φαίνεται το ΣΕΦ μου ταιριάζει πάρα πολύ. Μου αρέσει να παίζω εναντίον τέτοιας ατμόσφαιρας, αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο απ' όλα τα υπόλοιπα είναι να ακούσω τη... σιγή ύστερα από ένα τρίποντο! Αναμφίβολα είναι ένα από τα γήπεδα που λατρεύω να παίζω...»

Όσον αφορά τα όσα επακολούθησαν της ήττας από τη Φενέρ είπε ότι «μας ένωσε το όλο σκηνικό με το πούλμαν και αντιδράσαμε όπως έπρεπε να αντιδράσουμε. Κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Άλλωστε το αποτέλεσμα είναι εκείνο που μετράει. Και το αποτέλεσμα έγραψε πρωτάθλημα και κύπελλο ο Παναθηναϊκός....»

Παρόλα αυτά απέφυγε να μιλήσεις για το μέλλον του στην ομάδα λέγοντας ότι «δεν ξέρω τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι. Θα δούμε...» αν και δεν έκρυψε την αγάπη του για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Τους αγαπώ. Πραγματικά. Για πρώτη φορά άκουσα το όνομά του να γίνεται σύνθημα και ήταν κάτι το εκπληκτικό για μένα. Το μόνο που έχω να τους πω είναι ότι τα καταφέραμε guys! Πήραμε το πρωτάθλημα και τους το αφιερώνουμε! Τα παιδιά στη Θύρα 13 θα έχουν ένα ευχάριστο καλοκαίρι, όπως και εμείς άλλωστε! (γέλια)».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα