Τελετή λήξης και τούρτα-έκπληξη στον Σάκοτα! (pics)

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ

Τελετή λήξης και τούρτα-έκπληξη στον Σάκοτα! (pics)

Τελετή λήξης και τούρτα-έκπληξη στον Σάκοτα! (pics)

Η «τελετή λήξης» της AEK Β.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA και των τμημάτων υποδομής έγινε σήμερα (17/6) στο ΟΑΚΑ, εκεί που τα στελέχη της ομάδας έκαναν έκπληξη στον Ντράγκαν Σάκοτα.

Με τούρτα-έκπληξη στον τεχνικό διευθυντή Ντράγκαν Σάκοτα ολοκληρώθηκε η χρονιά για την AEK Β.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA και τα τμημάτων υποδομής, σε μια εκδήλωση που παρευρέθηκαν για να δώσουν διπλώματα προόδου στους μικρούς αθλητές οι Δημήτρης Μωραϊτης και Δημήτρης Μαυροειδής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ρωσία – Νέα Ζηλανδία (21+).

«Ο Δημήτρης Μαυροειδής και ο Δημήτρης Μωραϊτης ήταν οι παίκτες, που παρέδωσαν τα διπλώματα προόδου στους λιλιπούτειους αθλητές της «Ένωσης». Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε κλήρωση για 2 φανέλες με υπογραφές των παικτών της Ομάδας Ανδρών της «Βασίλισσας», οι οποίες παραδόθηκαν σε δύο τυχερούς αθλητές της Ακαδημίας.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, την «έναρξη» κήρυξε ο Υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής Γιώργος Νικολάου, ενώ ο Ηλίας Μπόβαλης, Υπεύθυνος Λειτουργίας Αγώνα πρωτοστάτησε στα διαδικαστικά. Στη γιγαντοοθόνη του Κλειστού το ολιγόλεπτο βίντεο με τις δραστηριότητες της χρονιάς ενθουσίασε το κοινό.

Η τούρτα-έκπληξη των στελεχών της ΑΕΚ στον τεχνικό διευθυντή Ντράγκαν Σάκοτα ήταν το γεγονός, που σκόρπισε ιδιαίτερη συγκίνηση.

Οι αρχηγοί Εφήβων και Παίδων, Δημήτρης Μωραϊτης και Βασίλης Ζαρκαδούλας τίμησαν με πλακέτα τους εκπροσώπους των χορηγών «Mega Yeeros» και «Στεργίου», κα Πόπη Τρακάδα και κο Γιώργο Μαντζώρο.

Παρόντες από πλευράς διοίκησης ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, και το μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΚ B.C. Nίκος Μπαμπανικολός. Παρόντες ήταν επίσης ο προπονητής της «Βασίλισσας», Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο Αλέξης Φαλέκας, ο Τιμ Μάνατζερ Γιώργος Χήνας, αλλά και άλλα στελέχη του αγωνιστικού Τμήματος, και βεβαίως ο Νίκος Χατζής, το νέο πρόσωπο στο τεχνικό επιτελείο των Τμημάτων Υποδομής».

Best of internet