Οι... 4 εκατομμύρια λόγοι που κρατούν τον Χεζόνια στο ΝΒΑ

Οι... 4 εκατομμύρια λόγοι που κρατούν τον Χεζόνια στο ΝΒΑ

Νίκος Καρφής
Οι... 4 εκατομμύρια λόγοι που κρατούν τον Χεζόνια στο ΝΒΑ

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός έχει πιθανότητες για τον Χεζόνια αν έλθει στην Ευρώπη, ο Κροάτης αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία τους «πράσινους» όμως υπάρχουν... 4 εκατομμύρια λόγοι που τον κρατούν στο ΝΒΑ.

Ο Μάριο Χεζόνια έσπευσε να... πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία με τους φίλους των νταμπλούχων στο κατάμεστο ΟΑΚΑ! Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που ο Κροάτης εκφράζει τα πράσινα αισθήματά του, την ώρα που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προσπαθούν να τον πείσουν σε κάθε ποστάρισμά του να αφήσει το Ορλάντο και να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ έδωσαν νέο... ενδιαφέρον σε αυτή τη σχέση, με τον Καταλανό προπονητή να εξηγεί πως «ο Χεζόνια έφυγε για το ΝΒΑ όταν ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα στην Ευρώπη, αν πότε να επιστρέψει στην Ευρώπη έχουμε πολλές πιθανότητες να τον πείσουμε να έρθει εδώ. Πέρα από όσα έχουν ειπωθεί στην Ισπανία, έχουμε μία σπουδαία σχέση με τον παίκτη».

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Σε κάθε περίπτωση, ο Κροάτης NBAer δεσμεύεται με εγγυημένο συμβόλαιο για τη σεζόν 2017-18 ύψους 4.078.320 δολαρίων μεικτά, περίπου γύρω στα 2.3 εκ. καθαρά. Παράλληλα οι Μάτζικ έχουν team option για τη σεζόν 2018-19 (5.167.231 δολ.).Εξάλλου ο Κροάτης έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι το 2015 και αν αποχωρήσει τόσο πρόωρα από το ΝΒΑ, θα είναι σαν να παραδέχεται ότι δεν κατάφερε να πετύχει στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

 

NBA Τελευταία Νέα