Ντίξον και Πατσούλια στην προεπιλογή του Ζούρου! (pic)

Gazzetta team
Ντίξον και Πατσούλια στην προεπιλογή του Ζούρου! (pic)

bet365

O Μάικλ Ντίξον της ΑΕΚ είναι ανάμεσα στους 17 παίκτες που κάλεσε ο Ηλίας Ζούρος στην εθνική Γεωργίας εν όψει του ερχόμενου Eurobasket.

Εκτός του Αμερικανού γκαρντ της Ένωσης, ο Έλληνας τεχνικός κάλεσε άλλους 16 παίκτες στην προεπιλογή, μεταξύ των οποίων ο Ζάζα Πατσούλια των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, αλλά και ο Βίκτορ Σανικίτζε, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε καθόλου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε λόγω τραυματισμού.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ιταλία – Ουρουγουάη, αν ο Ινσίνιε σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (21+).

Να σημειωθεί ότι η εθνική Γεωργίας παίρνει μέρος στον όμιλο του Ισραήλ, μαζί με το συγκρότημα της χώρας, την Γερμανία, το Ισραήλ, την Λιθουανία και την Ουκρανία.

Συγκεκριμένα κάλεσε τους Μπέκα Μπακούρι, Μιχαήλ Μπερισβίλι, Γκόγκα Μπιτάτζε, Ανατόλι Μπόισα, Μπέκα Μπουρχανατζε, Μάικλ Ντίξον, Κάχα Τζιτσατζε, Μανούτσαν Μαρκοϊσβίλι, Ζάζα Πατσούλια, Λεβάν Πατσάτσια, Οτάρ Πχακατζε, Ντούντα Σανάτζε, Βίκτορ Σανικίτζε, Γκεόργκε Σαραμπίτζε, Τορνίκε Σενγκέλια, Γκιόργκι Σερμαντίνι, Γκιόργκε Τσιντσάντζε.

 

Τελευταία Νέα